ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

8ος όμιλος: “Διέλυσε” τη Λάτσιο η Άιντραχτ, “έκλεψε” τον βαθμό στο τέλος ο Απόλλων (vids)

Μία φοβερή και τρομερή Άιντραχτ Φρανκφούρτης σκόρπισε με 4-1 τη Λάτσιο, που έμεινε με 9 παίκτες, μέσα στη Γερμανία, ενώ ένας καρυδάτος Απόλλων Λεμεσού, αν και βρέθηκε πίσω με 0-2, κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις.

8ος όμιλος: “Διέλυσε” τη Λάτσιο η Άιντραχτ, “έκλεψε” τον βαθμό στο τέλος ο Απόλλων (vids)

Σαν σίφουνας η Άιντραχτ Φρανκφούρτης παρέσυρε την απογοητευτική Λάτσιο. Οι “Αετοί” της Γερμανίας θριάμβευσαν με 4-1 κόντρα στους “Λατσιάλι” και έκαναν βήμα πρόκρισης, καθώς βρίσκονται μόνοι στην κορυφή του 8ου ομίλου με 6 βαθμούς μετά από δύο αγώνες. Η Λάτσιο από την άλλη παραμένει δεύτερη με 3.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλά στο ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 3′. Ο Ντε Γκουζμάν εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο αμαρκάριστος Ντα Κόστα με προβολή μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-0. Στο 10′ ο Ιμόμπιλε είδε το σουτ να καταλήγει κόρνερ μετά από παρέμβαση του Τραπ και στο 23′ οι Ιταλοί ισοφάρισαν. Ο Ιμόμπιλε βρήκε με ωραία πάσα τον Κορέα, αυτός μπήκε στην περιοχή, την γύρισε στον Παρόλο που με δυνατό σουτ σημείωσε το 1-1. Οι Γερμανοί είχαν όμως άμεση απάντηση. Στο 28′ ο Ντε Γκουζμάν έκλεψε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής, την έδωσε στον Γκατσίνοβιτς κι αυτός βρήκε ωραία τον Κόστιτς που έγραψε το 2-1. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “Λατσιάλι”, έμειναν και με 10 παίκτες στο 45+3′ λόγω αποβολής του Μπάστα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι “Αετοί” της Φρανκφούρτης απείλησαν με σουτ του Γιόβιτς, ο οποίος χρίστηκε σκόρερ 3 λεπτά αργότερα, όταν ολοκλήρωσε μια εξαιρετική αντεπίθεση με ψιλοκρεμαστό πλασέ, μετά από πάσα του Χάλερ. Στο 59′ η Λάτσιο έμεινε με 9, καθώς ο Κορέα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο τάκλιν στον Ντε Γκουζμάν. Στο 85΄ο Προτό στάματησε το σουτ του Χάλερ και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ντα Κόστα έκανε 2 τα τέρματά του και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το 4-1.

Μάγκας Απόλλων, στις καθυστερήσεις την πάτησε η Μαρσέιγ

Μαγικό ματς έγινε στη Λευκωσία με τη Μαρσέιγ να προηγείται με 0-2 στο 67′, όμως ο Απόλλων Λεμεσού δεν παράτησε το παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις. Πλέον και οι δύο ομάδες στην τελευταία θέση του γκρουπ με 1 βαθμό.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν ισορροπημένο, με καμία από τις δύο να μην δημιουργεί καμία αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως έγιναν όλα. Στο 50′ ο Παγέ πέρασε όλη την κυπριακή άμυνα και σκόραρε για το 0-1.  Στο 67′ ο Γάλλος έγινε δημιουργός, καθώς μετά από δική του πάσα ο Λουίς Γκουστάβο έγραψε το 0-2 με μακρινό σουτ. Τότε ο Απόλλων ξύπνησε. Στο 74ο λεπτό, ο Παπουλής έστρωσε στον Μάρκοβιτς και αυτός με μία βολίδα έστειλε τη μπάλα στο “Γ” για το 1-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μεγκλίτσα δεν βρήκε στόχο στο σουτ που επιχείρησε και στις καθυστερήσεις ο Ζελάγια με ωραίο σουτ, πάλι από ασίστ του Παπουλή, νίκησε τον Πελέ για το 2-2 και έδωσε έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην ομάδα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ