ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιταλία

«Τριάρα» με μαέστρο Σούσο οι «Ροσονέρι» (vid)

Ο Ισπανός έχει αναλάβει χρέη... μάγου στο Μιλάνο και τα πηγαίνει περίφημα σερβίροντας σήμερα τρία τέρματα στην εύκολη νίκη της ομάδας του επί της ουραγού Κιέβο.

«Τριάρα» με μαέστρο Σούσο οι «Ροσονέρι» (vid)

Με τους Σούσο και Ιγουαΐν σε εξαιρετική κατάσταση, οι Μιλανέζοι κατάφεραν να κάμψουν με ευκολία την αντίσταση της τελευταίας στην βαθμολογία της Σέριε Α, Κιέβο και να πανηγυρίσουν την νίξη με 3-1. Οι γηπεδούχοι ξεκλείδωσαν την αντίπαλη άμυνα σκοράροντας δις στο μισάωρο της αναμέτρησης με τους Σούσο και Ιγουαΐν να συνεργάζονται άψογα. Στο δεύτερο ημίχρονο την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Μποναβεντούρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με τον Πελισιέρι στο 63′.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αποκαρδιωτική Κιέβο και με την νίκη ανέβασε ψυχολογία και βαθμολογική θέση. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με μοναδικό διακριθέντα τον τερματοφύλακά τους, Στέφανο Σορεντίνο συνεχίζουν να απογοητεύουν μένοντας οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι Μιλανέζοι ξεκίνησαν από το πρώτο λεπτό της συνάντησης να πιέζουν ασφυκτικά τον αντίπαλο, έχοντας τόσο την κατοχή της μπάλας όσο και την πίεση ψηλά. Οι πρειδοποιητικές βολές των «Ροσονέρι» ήταν νωρίς με τον Σορεντίνο ωστόσο να έχει απαντήσεις στα σουτ των γηπεδούχων αλλά και την τύχη με το μέρος του ειδικά στην περίπτωση του Μποναβεντούρα στο 25′ όταν σε πλεονεκτική θέση και με εξουδετερωμένο τον Ιταλό πορτιέρο έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού το Σαν Σίρο σηκώθηκε στο… πόδι! Λόγος προφανής! Ο Γκονζάλο Ιγουαΐν εκμεταλλεύτηκε άριστα την πάσα του μαγικού Σούσο και με ψύχραιμο πλασέ εντός περιοχής κέρδισε αμυντικούς και Σορεντίνο ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Σαν να μην έφθανε αυτό, με τους ίδιους δράστες πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματά τους, σε μια φάση που η αμυντική διάταξη της Κιέβο ήταν πραγματικά απούσα. Το 2-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν την παραμικρή αντίδραση.

Στην επανάληψη, η Μίλαν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με την πίεσή της να καρποφορεί εκ νέου. Αυτή τη φορά ήταν σειρά του Μποναβεντούρα να επωφεληθεί της ασσίστ του μαέστρου Σούσο και με δυνατό σουτ να αυξήσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 (53′) έχοντας βέβαια και την βοήθεια της τύχης μιας και η μπάλα κόντραρε σε πόδια αντιπάλου. Με το ρυθμό να πέφτει αισθητά η Κιέβο ανέβηκε ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, έψαξε το γκολ της τιμής και χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα το βρήκε.

Παιδικό λάθος της αμυντικής διάταξης των «Ροσονέρι» στο 63′, ο Πελιεσιέρ έγινε αποδέκτης της πίεσης της ομάδας του στην μπάλα και με συρτό σουτ κέδρισε τον Ντοναρούμα γράφοντας το τελικό Μίλαν – Κιέβο 3-1. Το αποτέλεσμα αυτό βρίσκει την Μίλαν με 12 βαθμούς στην 10η θέση της βαθμολογίας έχοντας πάντα ένα παιχνίδι λιγότερο, αντίθετα η Κιέβο συνεχίζει να προβληματίζει μένοντας ουραγός της βαθμολογίας χωρίς νίκη έπειτα από οκτώ παιχνίδια.

Δείτε τις φάσεις που σημάδεψαν την αναμέτρηση

https://www.youtube.com/watch?v=UaUibKhNf0c

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ