ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Αυτά τα αριστερά μπακ σκανάρει η Μπαρτσελόνα

Την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς της επιθυμεί η Μπαρτσελόνα και έχει ξεχωρίσει κάποιοες συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Αυτά τα αριστερά μπακ σκανάρει η Μπαρτσελόνα

Ο μοναδικός αριστερός οπισθοφύλακας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα είναι ο Ζόρντι Άλμπα (11 συμμετοχές – 1 γκολ – 5 ασίστ). Ο Λούκας Ντιν αποχώρησε το καλοκαίρι με προορισμό την Έβερτον και το κενό του δεν καλύφθηκε την περασμένη μεταγραφική περιόδο, με αποτέλεσμα ο Ισπανός μπακ να μην έχει αντικαταστάτη.

Το κενό αυτό θέλουν να συμπληρώσουν οι ιθύνοντες των “Μπλαουγκράνα” και σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας “Mundo Deportivo” έχουν στο μυαλό τους την περίπτωση του Αλμπέρτο Μορένο. Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, έχει χάσει τη θέση στο αρχικό σχήμα μετά τον ερχομό το Άντι Ρόμπερτσον, έχοντας χρησιμοποιηθεί μόλις 1 φορά φέτος. Συνολικά από την περσινή σεζόν μετράει 28 συμμετοχές και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 26χρονος αμυντικός βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με του “Κόκκινους” και αν η Μπαρτσελόνα αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτησή του τον Ιανουάριο θα πρέπει να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 5.5 εκατ. ευρώ, ενώ ο Ισπανός θα προορίζεται για αναπληρωματικός.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι η παραμονή του Άλμπα στο ρόστερ των Καταλανών είναι απόλυτα σίγουρη. Ο 29χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως αν ο Ζινεντίν Ζιντάν αναλάβει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Όμως, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει προετοιμαστεί και γι’ αυτό το ενδεχόμενο. Σε περίπτωση που ο Ζόρντι Άλμπα αποτελέσει παρελθόν, τότε οι “Μπλαουγκράνα” θα προσεγγίσουν τη Μάντσεστερ Σίτι για τον Μπέντζαμιν Μεντί. Παρόλο που ο Γάλλος μπακ προέρχεται από ρήξη χιαστού, ήταν στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ (1 συμμετοχή), όπου και κατέκτησε το τρόπαιο και με τις εμφανίσεις του με τους “Πολίτες” (6 συμμετοχές – 4 ασίστ), δείχνει να την έχει ξεπεράσει πλήρως.

Σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει του 24χρονου μπακ, τότε οι “Μπλαουγκράνα” θα στραφούν στους Χοσέ Γκαγιά της Βαλένθια (9 συμμετοχές) και Χουάν Μπερνάτ της Παρί Σεν Ζερμέν (6 συμμετοχές).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ