ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Μήπως να μείνει τελικά ο Γκατούζο; (poll)

Τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα της Μίλαν ξαναφέρνουν στο προσκήνιο την αμφιβολία περί αποχώρησης ή μη του Τζενάρο Γκατούζο.

Μήπως να μείνει τελικά ο Γκατούζο; (poll)

Αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα των Ροσονέρι τη φετινή σεζόν που επιθυμούν όσο τίποτα άλλο να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Ο Ιταλός τεχνικός έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το παρόν αλλά όχι και των οπαδών που έχουν κουραστεί να περιμένουν.

Γιατί να μείνει:

Παρακολουθώντας τα ματς της Μίλαν θα παρατηρήσει κανείς με ευκολία την τακτική του Γκατούζο που είναι η τροφοδότηση του Σούσο και η σέντρα του τελευταίου στο δεύτερο δοκάρι με στόχο τον Ιγκουαίν ή τον Μποναβεντούρα που θα έχει ήδη καταπιεί χιλιόμετρα για να φτάσει εκεί. Βέβαια, αν κοιτάξουμε τα στατιστικά της Μίλαν θα δούμε ότι η τακτική αυτή έχει αποτελέσματα οπότε γιατί να αγχωνόμαστε;

Επιπλέον, ο Ιταλός έχει κερδίσει αγώνες με τις κινήσεις του όπως το ματς με τη Ρόμα όπου άλλαξε το σύστημα από 4-3-3 σε 4-4-2 ρίχνοντας μέσα τον Κουτρόνε δίπλα στον Ιγκουαίν, τακτική που έφερε το τρίποντο στο φινάλε. Ακριβώς το ίδιο έκανε στο ματς με τον Ολυμπιακό γυρνώντας το παιχνίδι από 0-1 σε 3-1. Συνεπώς, αυτό δείχνει πως έχει ένα “μπακ απ” πλάνο που δουλεύει.

Γιατί να μην μείνει: 

Αφήνοντας τα θετικά στην άκρη, μένει να δούμε τη θέση της Μίλαν στον βαθμολογικό πίνακα της Ιταλίας… Οι Ροσονέρι βρίσκονται στη 10η θέση με 12 βαθμούς έχοντας χάσει μερικούς σε σχετικά “εύκολα” ματς απέναντι σε Έμπολι και Κάλιαρι αλλά και στον αγώνα με την Αταλάντα όπου ισοφαρίστηκε στο τέλος. Μάλιστα, αυτές οι δύο ισοφαρίσεις (Κάλιαρι, Έμπολι) έχουν θορυβήσει τους οπαδούς που βλέπουν την ομάδα τους να μην μπορεί να κρατήσει το αποτέλεσμα και να πάρει αυτό που αξίζει.

Και περνάμε στο πιο σημαντικό πρόβλημα, δέχεται γκολ. Η Μίλαν έχει καταφέρει να δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος αλλά και σε αυτό με τον Ολυμπιακό καθιστώντας την την ομάδα του… G/G! Οπότε σίγουρα κάτι πάει λάθος στο αμυντική λειτουργία της ομάδας όπως την έχει στήσει ο Γκατούζο.

Τελευταίο και “καλύτερο” είναι το ζήτημα διαχείρισης παιχτών… Ο Ιταλός δεν προσπαθεί να αλλάξει το σύστημα του ώστε να εκμεταλλευτεί τις ικανότητες ενός από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που διαθέτει, τον Τσαλχάνογλου τον οποίο αναγκάζει να αγωνίζεται σε λάθος θέση ως αριστερό εξτρέμ! Επιπλέον, όλη η τακτική βασίζεται πάνω σε έναν ποδοσφαιριστή, τον Σούσο. Μπορεί να πιάνει, αλλά δεν αρμόζει σε μια ομάδα του μεγέθους της Μίλαν να βασίζεται εξ ολοκλήρου σε έναν παίχτη. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς: “Τι θα γίνει άμα τραυματιστεί ή φάει κόκκινη;”.

Εσείς προτιμάτε να μείνει στη Μίλαν ή να φύγει ο Τζενάρο Γκατούζο; 

Να μείνει στη Μίλαν ή να φύγει ο Γκατούζο;

Να μείνει
Να φύγει
Created with QuizMaker

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ