ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Πολίτης Κουν

Ο Κουν Αγκουέρο έχει κλείσει θέση στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι με την οποία θα συνεχίσει να σκοράρει μέχρι το 2021.

Πολίτης Κουν

Ο Σέρχιο “Κουν” Αγκουέρο θα μείνει στο Μάντσεστερ τουλάχιστον ως το 2021, συμπληρώνοντας τότε δέκα ολόκληρα χρόνια με τους “πολίτες”, με τον ίδιο ωστόσο να θεωρείται legend της ομάδας από τη τρίτη μόλις χρονιά του και το γκολ πρωτάθλημα που πέτυχε κόντρα στην QPR στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

Ο Αργεντινός είχε μάθει από νωρίς να “γράφει”  το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου αφού έκανε ντεμπούτο μόλις στα 15 του χρόνια με τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε στο πρωτάθλημα της χωράς του, όντας ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται εκεί.

Από τότε η πορεία του φαινόταν πως θα απασχολήσει αρκετούς. Έχοντας 23 γκολ σε 56 αναμετρήσεις, πολλές ομάδες της Ευρώπης τον έβαλαν στα μπλοκάκια τους όμως η Ατλέτικο ήταν αυτή που με 23 εκατομμύρια τον πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Image result for kun aguero independiente

VAMOS… ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Στη Μαδρίτη δε χρειάστηκε ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής και δίπλα στον Φορλάν έκανε πράματα και θάματα κατακτώντας το Γιουρόπα Λιγκ το 2010 αλλά και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ της επόμενης σεζόν.

Τη φανέλα των “ροχιμπλάνκος” τη φόρεσε για πέντε σεζόν όπου σε 234 συμμετοχές πέτυχε 101 τέρματα, ωστόσο όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης είχε καταλάβει πως το ταλέντο του ήταν για πολλά παραπάνω από το να μένει στη “σκιά” της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα.

Γιουβέντους, Μπάγερν αλλά και Ρεάλ Μαδρίτης είχαν γραφτεί ως πιθανοί προορισμοί για τη συνέχεια της καριέρας του όμως ο ίδιος έβαλε την υπογραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι η οποία με Τέβεζ, Σίλβα, Ζαμπαλέτα είχε φτιάξει ήδη μια “ισπανόφωνη” κατοικία, πράγμα που έκανε τον Κουν να προσαρμοστεί εντυπωσιακά γρήγορα στο “κρύο” Μάντσεστερ. Image result for kun aguero atletico madrid

ΠΟΛΙΤΗΣ… ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ!

Από την πρώτη του μόλις σεζόν φάνηκε πως οι “πολίτες” είχαν κάνει κίνηση ματ με την απόκτησή του αφού σε 48 παιχνίδια ο Αγκουέρο πέτυχε 30 γκολ.

Πλέον είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας “σπάζοντας” το ρεκόρ του Έρικ Μπρουκ το οποίο υπήρχε για 70 χρόνια. Ο Αγκουέρο έχει τον καλύτερο μέσο όρο γκολ ανά λεπτό στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ(1 ανά 108) ενώ απέχει μόλις δύο χατ-τρικ για να ξεπεράσει αυτά του Άλαν Σίρερ(11). Image result for kun aguero atletico city

Έχει πανηγυρίσει τρία πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα και δύο Κομιούνιτι Σιλντ, ωστόσο ένας ευρωπαϊκός τίτλος είναι αυτός που λείπει περισσότερο και στον ίδιο αλλά και στην ομάδα του.

Ο ίδιος έχει πει πως θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Ιντεπεντιέντε και ίσως το 2021 που θα είναι στα 33 του χρόνια να πει αντίο στους “πολίτες”. Μπορεί νωρίτερα, μπορεί όμως κι αργότερα αφού δεν είναι λίγες οι φορές που φήμες τον ήθελαν σε κάποια από τις δύο “μεγάλες” της Ισπανίας ενώ η έλευση του Γκουαρντιόλα στο Μάντσεστερ πέρσι, έκανε πολλούς να πουν πως ο Ισπανός θα ήταν το τέλος του Αγκουέρο στη Σίτι.

Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ

Ο Αργεντινός άντεξε, προσαρμόστηκε και πλέον δε βγαίνει από την ενδεκάδα. Κάτι τέτοιο μπορεί να μη γίνεται στην εθνική του, όπου κατά καιρούς βλέπει την εθνική του από το σπίτι του, όμως σημαντικό ρόλο για αυτό παίζει το γεγονός πως κάθε χρόνο σχεδόν χάνει τουλάχιστον δύο-τρεις βδομάδες σε τραυματισμούς.

Μαζί της πάντως έχει κατακτήσει το Ολυμπιακό μετάλλιο του 2008 και το ασημένιο σε δύο σερί Κόπα Αμέρικα και ένα Μουντιάλ. Ο Αγκουέρο θα συνεχίσει να βοηθά τη χώρα του, θα συνεχίσει να φορά “γαλάζια” και συγχρόνως να αποτελεί κίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες.

https://www.youtube.com/watch?v=bGkN0xNr4Ew

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ