ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

Ούτε από αυτό το Μαδριγάλ ρε Ατλέτικο;

Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, σε μια αναμέτρηση που οι «Ροχιμπλάνκος» φάνηκαν να έχουν το μυαλό τους στην Βεστφαλία.

Ούτε από αυτό το Μαδριγάλ ρε Ατλέτικο;

Με την Ατλέτικο να σκέφτεται περισσότερο απ’ότι θα έπρεπε την Ντόρντμουντ, η Βιγιαρεάλ κατάφερε να της πάρει μονάχα τον έναν βαθμό. Το «Κίτρινο Υποβρύχιο» έμεινε στο 1-1 με τους «Ροχιμπλάνκος» σε μια αναμέτρηση που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Φιλίπε Λουίς για την Ατλέτικο και Γκασπάρ για την Βιγιαρεάλ οι σκόρερς της συνάντησης, με τους γηπεδούχους να δικαιούνται βάσει απόδοσης κάτι καλύτερο.

Οι «Ροχιμπλάνκος» ξεκίνησαν την αναμέτρηση έχοντας την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο! Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε προσπάθησαν ανεβάζοντας από το ξεκίνημα την απόδοσή τους να καθαρίσουν από νωρίς την νίκη, έχοντας πάντα το μυαλό τους στην προσεχή αναμέτρηση στην Βεστφαλία, εκεί όπου μεσοβδόμαδα θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Ντόρντμουντ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη έδωσαν χώρο χτυπώντας με γρήγορες αντεπιθέσεις σε ένα πρώτο ημίχρονο ωστόσο που δεν είχε πολλές φάσεις στις δύο εστίες, αντιθέτως αμφότεροι απείλησαν ελάχιστα. Στην επανάληψη και με την Ατλέτικο να έχει σε κακή μέρα τον σταρ της, Αντουάν Γκριεζμάν – ο Γάλλος πήρε ελάχιστες πρωτοβουλίες δείχνοντας σημάδια κόπωσης – ένας αμυντικός τράβηξε το κουπί στο σκοράρισμα. Ο Φιλίπε Λουίς βρέθηκε έπειτα από στημένη φάση στην περιοχή της Βιγιαρεάλ και στο 51ο λεπτό με κεφαλιά άνοιξε το σκορ δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα,οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και πίεσαν για την ισοφάριση δυσκολεύοντας κατά πολύ το έργο των αμυντικών της Ατλέτικο. Η είσοδος του Κάρλος Μπάκα στον αγωνιστικό χώρο στα μέσα του δεύτερου μέρους μετατόπισε κατά πολύ το παιχνίδι, με την Βιγιαρεάλ να βρίσκει τον τρόπο να επιστρέψει στο ματς στο 65′, όταν ο Γκασπάρ εκμεταλλεύτηκε άριστα την αναμπουμπούλα στην αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων και μετουσίωσε σε τέρμα την προσπάθεια που ξεκίνησε από τα πόδια του Μπάκα.

Το «Κίτρινο Υποβρύχιο» έχοντας την ψυχολογία στα ύψη προσπάθησε να φέρει… τούμπα το παιχνίδι, πίεσε ασφυκτικά την άδεια από δυνάμεις Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως η ομάδα του Σιμεόνε κατάφερε να φύγει τουλάχιστον με την ισοπαλία από το Μαδριγάλ, με το 1-1 να μένει ως το τέλος. Το αποτέλεσμα αυτό βρήκε και τις δύο ομάδες χαμένες, η μεν Ατλέτικο έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή, η δε Βιγιαρεάλ με τον έναν βαθμό συνεχίζει να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ