ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μονακό

Τιερί, έχεις πολλή δουλειά… (vid)

Βαρέλι δίχως πάτο θυμίζει η κατάσταση της Μονακό, η οποία, στο ντεμπούτο του Τιερί Ανρί στον πάγκο της, γνώρισε την ήττα με 2-1 από το Στρασβούργο, έχασε τον Ραδαμέλ Φαλκάο με τραυματισμό και υποχώρησε στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Τιερί, έχεις πολλή δουλειά… (vid)

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η θητεία του Τιερί Ανρί στη Μονακό. Η ομάδα του Πριγκιπάτου έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι από την έδρα του Στρασβούργου (2-1), φτάνοντας τις 6 ήττες τη φετινή σεζόν στη Λιγκ 1 και βρίσκεται στην 19η θέση της βαθμολογίας. Ακόμα, ο Ραδαμέλ Φαλκάο αποχώρησε τραυματίας, ο Σι έκανε μεγάλη γκάφα στο ντεμπούτο του και ο Γκραντσίρ αποβλήθηκε 2 λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πήραν προβάδισμα στο 17ο λεπτό. Ο Λαλά έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Τόμασον πήρε την κεφαλιά και είδε τη μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του Σι και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0. Στο 32′ ο Φαλκάο κατάφερε να σκοράρει, αλλά το τέρμα που πέτυχε ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ από τον διαιτητή. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κολομβιανός έγινε αναγκαστική αλλαγή πέντε λεπτά αργότερα, καθώς τραυματίστηκε και δεν μπορούσε να συνεχίσει την αναμέτρηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λιγοστές. Η Μονακό δεν μπορούσε να απειλήσει μετά την αλλαγή του Φαλκάο, με τον Γιόβετιτς να δείχνει έξω απ’ τα νερά του και το Στρασβούργο εκμεταλλεύτηκε το προβάδισμά του και έριξε το ρυθμό του αγώνα. Στο 66′ τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους Μονεγάσκους. Ο Γκραντσίρ που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο 2 λεπτά νωρίτερα, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς στην προσπάθειά του να κοντρολάρει χτύπησε άτσαλα έναν αντίπαλό του. Στο 85′ οι γηπεδούχοι καθάρισαν το παιχνίδι, όταν ο Μοτιμπά βγήκε μόνος του απέναντι από τον Σι και τον πλάσαρε για το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Πριγκιπάτου ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις του ματς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τίλεμανς.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, το Στρασβούργο ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, ενώ η Μονακό παρέμεινε στους 6 και υποχώρησε στην 19η θέση, μετά από 10 αγωνιστικές.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ