ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Οι αλλαγές έδωσαν τη λύση στην Έβερτον

Με «χρυσές» αλλαγές και σκόρερ τους Κάλβερτ Λιούιν και Τοσούν η Έβερτον «χτύπησε» στο τέλος και έκαμψε την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας (2-0), φτάνοντας στο τρίτο συνεχόμενο τρίποντο της στην Πρέμιερ Λιγκ. Χαμένο πέναλτι για τους «αετούς» στο 0-0.

Οι αλλαγές έδωσαν τη λύση στην Έβερτον

Η Έβερτον συνάντησε αρκετές δυσκολίες καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, όμως οι αλλαγές του Μάρκο Σίλβα έπιασαν διάνα, καθώς οι Κάλβερτ Λιούιν και Τοσούν με δικά τους τέρματα χάρισαν τη νίκη στα «ζαχαρωτά» (2-0).

O ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά αργός από το ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να ενδιαφέρονται περισσότερο να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και λιγότερο να επιτεθούν. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, όμως ο Χένεσϊ απέκρουσε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Σίγκουρντσον στο 29′.  Η Κρίσταλ Πάλας, όμως, ήταν αυτή που είχε τη σημαντικότερες ευκαιρίες του ημιχρόνου. Αρχικά, στο 36′ ο Μιλιβόγιεβιτς σούταρε δυνατά, με τον Πίκφορντ να αποκρούει σε κόρνερ. Από την εκτέλεση ο Κουγιατέ πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, στέλνοντας την στο δοκάρι, με το 0-0 να αδικεί τους φιλοξενούμενους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ακριβώς όπως και το πρώτο, με τις δύο ομάδες να αρέσκονται σε ένα αργό τέμπο χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες. Η Κρίσταλ Πάλας συνέχισε να κρατά με άνεση το μηδέν και στο 60′ είχε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Κόουλμαν ανέτρεψε τον Ζαχά, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Πίκφορντ, όμως, απέκρουσε την κακή εκτέλεση του Μιλιβόγιεβιτς και έγειρε το μομέντουμ προς την πλευρά της Έβερτον.

Ο Μάρκο Σίλβα προσπάθησε να «ανακατέψει την τράπουλα» με τις αλλαγές του και εντέλει πέτυχε το σκοπό του. Τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′, ο Λούκμαν σέντραρε με το εξωτερικό και ο Κάλβερτ Λιούιν σκόραρε ανενόχλητος με κεφαλιά, πέντε λεπτά αφότου είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο. Πριν καλά καλά συνέλθουν από το σοκ οι φιλοξενούμενοι, η Έβερτον είχε πετύχει και δεύτερο τέρμα. Μόλις δύο λεπτά μετά το 1-0, ο Κιν έκανε τη βαθιά μπαλιά, ο Τοσούν έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε υποδειγματικά τον Χένεσι, «κλειδώνοντας» το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο των «ζαχαρωτών», που φιγουράρουν στην 8η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς. Από την άλλη η Κρίσταλ Πάλας ηττήθηκε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική και έμεινε στους 7 βαθμούς και τη 15η θέση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ