Βαλβέρδε: «Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε και χωρίς τον Μέσι» | Sportsking.gr

Βαλβέρδε: «Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε και χωρίς τον Μέσι»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρεί πως η ομάδα πως του μπορεί να αντεπεξέλθει στις επόμενες δύσκολες αναμετρήσεις και χωρίς τον Λίο Μέσι.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε χάνει το πιο σημαντικό του όπλο, τον Λιονέλ Μέσι, σε μια περίοδο που ακολουθούν δύο κρίσιμα ματς, με κυριότερο το Ελ Κλάσικο.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για το πως πρέπει η ομάδα του να αντιδράσει μετά την απώλεια του Αργεντινού, τονίζοντας πως πρέπει να συνεχίσει η ομάδα στο ίδιο στυλ και κάθε ποδοσφαιριστής να δώσει το κάτι παραπάνω.

«Ξέρουμε ποιος είναι ο Μέσι και τι μας δίνει και γνωρίζουμε τι σκέφτεται ο αντίπαλος όταν τον έχει απέναντί του, αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Θα προετοιμαστούμε γι΄ αυτό. Ο Μέσι σηματοδοτεί το παιχνίδι μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το στυλ μας και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, εγώ και όλοι οι ποδοσφαιριστές», ανέφερε.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.