ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Κριστιάνο Ρονάλντο: Στο “Ολντ Τράφορντ” έκανε το όνειρό του πραγματικότητα! (vids)

Ο ταχυδρόμος και ο... δολοφόνος (Κριστιάνο Ρονάλντο) επιστρέφουν δύο φορές στον τόπο του εγκλήματος (Ολντ Τράφορντ).

Κριστιάνο Ρονάλντο: Στο “Ολντ Τράφορντ” έκανε το όνειρό του πραγματικότητα! (vids)

“Για τις παλιές αγάπες μην μιλάς στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω…”, λέει ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια των Πυξ Λαξ. Αυτό θα μπορούσε (αλλά δεν θα παίζει) στα ακουστικά του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν το βράδυ της Τρίτης (23/10) βρεθεί και πάλι, εκεί όπου αγαπήθηκε όσο λίγοι. Εκεί που απλά καλός ποδοσφαιριστής έγινε σπουδαίος. Στο “Ολντ Τράφορντ”.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά. Και ίσως ούτε η τελευταία. Το… ντεμπούτο του στο “Θέατρο των ονείρων” ως… αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε συμβεί στις 5 Μαρτίου του 2013.

Ο Πορτογάλος φορ τότε φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν είχε χαριστεί στην παλιά, μεγάλη του αγάπη. Σκόραρε, αλλά δεν πανηγύρισε. Μια στιγμή που σίγουρα θυμούνται και οι… τρεις.

Ο ίδιος ο παίκτης, η αγγλική ομάδα και το… γήπεδο. Αλλά ποιες ήταν εκείνες οι φορές που “Ολντ Τράφορντ” και Κριστιάνο έγιναν ένα; Ο “Βασιλιάς” σας τις θυμίζει, γιατί εν τέλει πρέπει να μιλάμε για τις “παλιές αγάπες” και ας κάνουν πίσω στα πιο μεγάλα θέλω.

ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ

Υπάρχουν παιχνίδια που όταν τα ζεις δεν βλέπεις κάποιο λόγο γιατί μπορούν να γίνουν “κλασικά”. Το καταλαβαίνεις λίγα χρόνια αργότερα πόσο τυχερός που ήσουν όταν έβλεπες μπροστά σου history in the making (όπως λένε και στο χωριό μου).

Ένα από αυτά ήταν και εκείνο ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπόλτον στις 16 Αυγούστου του 2003. Ήταν το πρώτο παιχνίδι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο “Ολντ Τράφορντ” με τον 18χρονο -τότε- Πορτογάλο να παίρνει τη θέση του Νίκι Μπατ. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε και τα ξέρουμε.

Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ

Flash forward. Φεύγουμε από το 2003, πάμε στο 2007. Ο πιτσιρικάς από την Πορτογαλία έχει μεγαλώσει, έχει δυναμώσει δεν… βλέπει κανέναν. Στην Αγγλία προκαλεί τρόμο. Αλλά και στην Ευρώπη τα πράγματα δεν είναι καλύτερα για τους αντιπάλους του.

Ακόμη και αν αυτοί παίζουν άμυνα, ύπουλα, με κλωτσιές και τακτική. Η Ρόμα όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να γλιτώσει την συντριβή μέσα στο “Ολντ Τράφορντ” στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρωταγωνιστής; Ο ίδιος. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δύο γκολ έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του.

Η ΦΑΟΥΛΑΡΑ

Το ρεπερτόριο των κινήσεων του Κριστιάνο Ρονάλντο όσο περνούσε ο χρόνος ολοένα και αυξανόταν. Κάποια στιγμή μπήκαν και τα φάουλ. Αλλά αυτό κόντρα στην Πόρτσμουθ δεν ήταν απλά φάουλ.

Ήταν ο ορισμός της… φαουλάρας. Μιας νέας λέξης που δημιουργήθηκε για περιπτώσεις όπως η παρακάτω. Στο “Ολντ Τράφορντ” όσοι πήγαιναν μάθαιναν πράγματα. Νέες λέξεις. Δάσκαλος και εκεί ο Κριστιάνο.

https://www.youtube.com/watch?v=5WmpgeY7tow

TO XAT-TΡΙΚ

Ο άνθρωπος έχει ερωτική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα από τότε που πήγαινε σχολείο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει φτάσει τα 400 γκολ στην καριέρα του και…συνεχίζει. Στη Ρεάλ Μαδρίτης τα χατ- τρικ πήγαιναν… αέρα.

Όμως, στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ένα όλο και όλο. Ένα και… καλό. Που αλλού; Μα φυσικά στο “Ολντ Τράφορντ”. Φήμες λένε πως οι αμυντικοί της Νιούκαστλ ακόμη τον ψάχνουν.

https://www.youtube.com/watch?v=mR-59WCAWew

Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν η ομάδα που έδωσε στον Κριστιάνο τα απαραίτητα εφόδια για να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν η ομάδα που του χάρισε μια ευκαιρία και εκείνος δεν την άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Η πρώτη αγάπη δεν ξεχνιέται. Όμως, ο Πορτογάλος φορ δεν της… χαρίστηκε. Στις 27 Νοεμβρίου 2007 οι “κόκκινοι διάβολοι” υποδέχτηκαν τα “λιοντάρια” της Λισαβόνας με τον Κριστιάνο να σκοράρει στο 92′ με φάουλ. Χαρά βουβή, καθώς δεν πανηγύρισε. Κύριος.

H… ΣΑΚΟΥΛΑ

Οι κλωτσιές που είχε δεχτεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αγγλία πολλές. Εκεί αν έχεις καλή τεχνική αυτομάτως έχει και πολλές μελανιές.

Χαρακτηριστική στιγμή ήταν το εντός έδρας ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Άρσεναλ. Ο Πορτογάλος έκανε πολύ δύσκολη τη ζωή του Εμανουέλ Έμπουε που στο τέλος δεν άντεξε και του την… έχωσε.

O ΨΥΧΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ

Η πρώτη φορά που το “Ολντ Τράφορντ” υποδέχτηκε το καμάρι του ως αντίπαλο. Το κλίμα ανάλογο της περίπτωσης. Αν κάποιοι δάκρυσαν στις εξέδρες όταν είδαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν επειδή μπήκε κάποιο… σκουπιδάκι στο μάτι τους. Οπότε μην τους πιστέψετε.

Εκείνο το βράδυ έκανε κρύο. Αλλά ακόμη περισσότερους βαθμούς μείον είχε στην καρδιά του Πορτογάλο επιθετικού που “πλήγωσε” την παλιά του ομάδα στο τελευταίο ματς του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στα “αστέρια”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ