ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όταν οι «Πολίτες» προσέφεραν απλόχερα τον μεγαλύτερο «εφιάλτη» στον Φέργκι

Ακριβώς επτά χρόνια πριν, την ώρα που ο Μάριο Μπαλοτέλι φανέρωνε τις προσωπικές του ανησυχίες, η Μάντσεστερ Σίτι ταπείνωνε την συμπολίτισσα της πανηγυρίζοντας μια νίκη που θα μείνει για πάντα στην ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων.

Όταν οι «Πολίτες» προσέφεραν απλόχερα τον μεγαλύτερο «εφιάλτη» στον Φέργκι

Ένα όμορφο μεσημέρι στο Μάντσεστερ, άπαντες περίμεναν με ανυπομονησία την σύγκρουση των δύο ομάδων της πόλης! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδεχόταν στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής την μισητή Σίτι, με το σύνολο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να επιζητά την νίκη που θα έφερνε στην κορυφή τον σύλλογο έναν πόντο πάνω από τους «Πολίτες». Οι φιλοξενούμενοι με τον Μαντσίνι στον πάγκο τους και με «βαριά» ονόματα στην σύνθεση τους παρατάχθηκαν έτοιμοι για μια μάχη που εν τέλει μετατράπηκε σε παράσταση για έναν!

Η αναμέτρηση βρήκε στο 20ο λεπτό μπροστά στο σκορ την Μάντσεστερ Σίτι, με τον δράστη Μάριο Μπαλοτέλι να πανηγυρίζει μετά την εξαιρετική πάσα του Μίλνερ φανερώνοντας ένα μπλουζάκι το οποίο έγραφε το περίφημο «WHY ALLWYAS ME?» ελληνιστί «Γιατί πάντα εμένα;» σε απάντηση της θύελλας αντιδράσεων για το περίεργο του χαρακτήρα του. Με το σκορ να μένει το 0-1 μέχρι την μία ώρα παιχνιδιού, πραγματικά ποιος θα πίστευε τι θα μπορούσε να επακολουθήσει μέχρι το φινάλε;

Στο 60′ λοιπόν ο Ιταλός επιθετικός σε «ντεζαβού» με τον Μίλνερ πραγματοποίησε το 0-2 βάζοντας βάσεις νίκης για την ομάδα σε συνδυασμό μάλιστα και με την αποβολή του Έβανς. Το επόμενο τέρμα δεν άργησε να ρθει με τον Αγκουέρο να κλειδώνει το «τρίποντο» για την ομάδα του προκαλώντας έντονη δυσφορία στις τάξεις των γηπεδούχων που δεν άντεχαν να βλέπουν αυτή την εικόνα. Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να μειώνουν με τον Φλέτσερ στο 81′ πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής σε μια κάκιστη βραδιά για την ομάδα τους, ωστόσο ουδείς δεν φανταζόταν πως ο εφιάλτης δεν είχε καν ξεκινήσει.

Άλλα τρία τέρματα σε διάστημα δέκα λεπτών, με τους Ντζέκο (2) και Σίλβα διαμόρφωσαν το βαρύ και ασήκωτο 1-6 εις βάρος της Γιουνάιτεντ μέσα στο Ολντ Τράφορντ, σε ένα απόγευμα που οι γηπεδούχοι γνώρισαν την πιο μεγάλη σε έκταση ήττα τους από την δεκαετία του 30′, όταν και είχαν ηττηθεί από την Νιούκασλ με 4-7 και πάλι εντός των τειχών.

Το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι με την θριαμβευτική νίκη αποσπάστηκε πέντε βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας, δείχνοντας με την εμφάνιση αυτή πως αφεντικό της πόλης αλλάζει, με την άλλοτε κραταιά Γιουνάιτεντ να παραχωρεί στα σκήπτρα στην πολυδάπανη και φιλόδοξη Μάντσεστερ Σίτι!

Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Ρίο Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά, Φλέτσερ, Άντερσον (65′ Φιλ Τζόουνς), Νανί (66′ Χαβιέρ Ερνάντες), Άσλεϊ Γιανγκ, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ.

Σίτι: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κομπανί, Λέσκοτ, Κλισί, Γιαγιά Τουρέ, Μπάρι, Μίλνερ (89′ Κολάροβ), Νταβίντ Σίλβα, Αγκουέρο (75′ Νασρί), Μπαλοτέλι (70′ Ντζέκο).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ