ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

4ος όμιλος: Απέδρασαν από τη Μόσχα οι “Δράκοι”, μοιρασιά στην Πόλη (vids)

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η Πόρτο πέρασε με 3-1 από την έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ στην Τουρκία, Γαλατάσαραϊ και Σάλκε έμειναν στο 0-0.

4ος όμιλος: Απέδρασαν από τη Μόσχα οι “Δράκοι”, μοιρασιά στην Πόλη (vids)

Ένα βήμα πιο κοντά στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Πόρτο. Η ομάδα του Κονσεϊσάο επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Λοκομοτίβ Μόσχας και είναι μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου με 7 βαθμούς, μετά από 3 ματς. Αντίθετα, οι Ρώσοι δεν έχουν πάρει ακόμα βαθμό και πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά τα Χριστούγεννα.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 10ο λεπτό. Ο Τέλες υπέπεσε σε πέναλτι, καθώς γκρέμισε τον Μίραντσουκ μέσα στην περιοχή, αλλά ο Κασίγιας έδειξε την κλάση του και κράτησε το “0” στην εστία του. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μίραντσουκ προσπάθησε να σκοράρει, αλλά το σουτ του κόπηκε από τους αμυντικούς. Στο 25′ ήταν σειρά της Πόρτο να κερδίσει πέναλτι. Ο Έντερ ανέτρεψε τον Φελίπε και ο Μαρεγκά δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα για το 0-1. Στο 35′ οι “Δράκοι” διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και σέντρα του Κορόνα από τα δεξιά, ο αμαρκάριστος Ερέρα με κεφαλιά έγραψε το 0-2. Οι Ρώσοι όμως μείωσαν πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 38′ τα αδέρφια Μίραντσουκ συνδυάστηκαν και ο Άντον μετά από πάσα του Αλεξέι, σημείωσε το 1-2 με δυνατό σουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Πόρτο καθάρισε το ματς. Στο 47′ ο Μπραχίμι βρήκε με ωραία κάθετη τον Κορόνα και αυτός πλάσαρε ανενόχλητος τον Γκιγιέρμε για το 1-3. Οκτώ λεπτά μετά η Λοκομοτίβ βρήκε δίχτυα με τον Έντερ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε γιατί ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 76′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο Κβιρκβέλια αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, στην τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή του αγώνα.

Κουλούρια Τουρκίας

Ζωντανές διατήρησαν τις ελπίδες πρόκρισης στους “16” Γαλατάσαραϊ και Σάλκε. Μετά από ένα παιχνίδι με μικρή υπεροχή των Γερμανών, οι δύο ομάδες παραχώρησαν “λευκή ισοπαλία” (0-0) και η επόμενη αναμέτρησή τους αναμένεται να κρίνει πολλά για την ευρωπαϊκή τους συνέχεια. Η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο είναι στη δεύτερη θέση με 5 βαθμούς και η “Τσιμ Μπομ” πίσω της με 4.

Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους. Στο 9′ ο Γκάρι Ροντρίγκες εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Νούμπελ έστειλε τη μπάλα κόρνερ. Στο επόμενο οκτάλεπτο οι “Βασιλικοί Μπλε” έχασαν δύο καλές ευκαιρίες, με τον Μουσλέρα να σταματά τον Κονοπλίανκα στο 13′ και στο 17′ η κεφαλιά του Εμπολό πέρασε άουτ. Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και οι δύο ομάδες μπορούσαν να σκοράρουν. Στο 45′ ο Νούμπελ με τρομερή επέμβαση σταμάτησε τον Εντιαγέ και στην επόμενη φάση ο Κονοπλίανκα είδε το σουτ του να καταλήγει κόρνερ από παρέμβαση του Μουσλέρα.

Το πρώτο 20λεπτο του ήταν αποκλειστικά του Μπριλ Εμπολό. Ο επιθετικός της Σάλκε σπατάλησε 3 σπουσαίες ευκαιρίες στο 47′ και στο 49′, όταν ο Μουσλέρα (δις) και η άμυνα της “Τσιμ Μπομ” σταμάτησαν τις προσπάθειές του. Στο 58′ κατάφερε να χριστεί σκόρερ, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε καθώς βρισκόταν σε θέση οφσάιντ και στο 63′ το σουτ του κατέληξε άουτ. Στο 88′ ο Σκρζίμπσκι προσθάθησε να δώσει τη νίκη στη Σάλκε, αλλά ο Μουσλέρα με ακόμη μία εξαιρετική επέμβαση κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ