Πουλάει την Τσέλσι ο Αμπράμοβιτς; | Sportsking.gr

Πουλάει την Τσέλσι ο Αμπράμοβιτς;

Ένας Τσέχος επιχειρηματίας έχει συνδεθεί το τελευταίο διάστημα με την πιθανότητα αγοράς του λονδρέζικου συλλόγου.

Πολλές φήμες κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες σχετικά με σκέψεις του Ρομάν Αμπράμοβιτς περί πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Τσέλσι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Νησί, αυτή την εβδομάδα ένας νέος αγοραστής έχει εμφανιστεί ως πιθανός ενδιαφερόμενος να αποκτήσει την αγγλική ομάδα. Εκ Τσεχίας ορμώμενος, ονόματι Πέτρ Κέλνερ, ο οποίος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στη χώρα του.

Επιπλέον, σύμφωνα με το (ειδικό σε θέματα περιουσιών) περιοδικό Forbes, ο Κέλνερ είναι ο 88ος πιο πλούσιος άνθρωπος του πλανήτη.

Πηγές κοντά στην ομάδα αναφέρουν πως ο Κέλνερ θα μπει σε έναν αρχικό κύκλο συζητήσεων τις επόμενες μέρες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι διατηρεί στενούς προσωπικούς δεσμούς με τον νυν ιδιοκτήτη των «Μπλε», Ρομάν Αμπράμοβιτς.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.