ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Σόου ο Λόφτους-Τσικ, 3 στα 3 οι Λονδρέζοι (vid)

Οι «Μπλε» μπήκαν... ζεστοί από την σέντρα και με τον Λόφτους Τσικ σε τρελά κέφια συνέχισαν ανίκητοι την πορεία τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Σόου ο Λόφτους-Τσικ, 3 στα 3 οι Λονδρέζοι (vid)

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δεν έδωσε στιγμή ελπίδες στους Λευκορώσους και με τον Λόφτους-Τσικ σε ημιάγρια κατάσταση η Τσέλσι επικράτησε με το ευρύ 3-0. Ο Άγγλος επιθετικός άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του να αγωνιστεί βασικός, πέτυχε και τα τρία τέρματα της ομάδας του και ήχησε καμπανάκι στον… άφαντο στο σκοράρισμα Άλβαρο Μοράτα.

Σε μια αναμέτρηση που στο 10′ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά με δύο τέρματα απέναντι σε μια ομάδα που «κατέβηκε» στο Στάμφορντ Μπριντζ μονάχα για άμυνα και μηδαμινές ελπίδες φάσης στην αντίπαλη εστία δεν μπορείς να σχολιάσεις και πολλά. Η Τσέλσι έδειξε από τα πρώτα δευτερόλεπτα πως δεν είχε διαθέσεις να αφήσει την Μπάτε να πιστέψει στο… όνειρο, με τον Λόφτους-Τσικ να σκοράρει μόλις 1,5 λεπτό μετά την σέντρα της αναμέτρησης. Ο Άγγλος επιθετικός στην πρώτη του επαφή με την μπάλα βρέθηκε εντός περιοχής και με δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού

Προτού καλά καλά οι φιλοξενούμενοι καταλάβουν πως βρίσκονται πίσω στο σκορ, οι «Μπλε» έκαναν δύο τα τέρματά τους, με «δράστη» και πάλι τον Λόφτους-Τσικ, με τον Άγγλο να σκοράρει ξανά μετά από έξι λεπτά. Οι Άγγλοι συνέχισαν μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους να δοκιμάζουν την λευκορώσικη άμυνα έχοντας κατοχή πάνω από 67% και πολλές ακόμη φάσεις για γκολ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, η Μπάτε δεν βρήκε τρόπο να ανακόψει τις ορέξεις του ταλαντούχου επιθετικού των «Μπλε» και τιμωρήθηκαν εκ νέου, με τον Λόφτους-Τσικ να εκπληρώνει στο 54′ το πρώτο του χατ τρικ με τη φανέλα της Τσέλσι υποδηλώνοντας εμμέσως πλην σαφώς στο κοινό του Στάμφορντ Μπριντζ πως οι Λονδρέζοι διαθέτουν επιθετικό που μπορεί να τραβήξει το κουπί στην σεζόν και αυτός δεν είναι ο Άλβαρο Μοράτα.

Η συνέχεια της αναμέτρησης όπως ήταν φυσιολογικό κύλησε με σβηστές μηχανές για τους γηπεδούχους, καθώς η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είχε πετύχει με ευκολία τον σκοπό της. Οι φιλοξενούμενοι έτσι βρήκαν την ευκαιρία και στο 79′ με τον Ρίος πέτυχαν το γκολ της τιμής, στην πρώτη τους σοβαρή ευκαιρία στην αναμέτρηση. Το τελικό 3-1 βρίσκει την Τσέλσι μόνη στην κορυφή με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αντίθετα οι Λευκορώσοι με τρεις βαθμούς συνεχίζουν την προσπάθειά τους με σκοπό την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου.

https://www.youtube.com/watch?v=K61RSAjmSb0

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ