ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γαλλία

Μπα(μ)πε και κάτω η Μαρσέιγ (vid)

Για 60 λεπτά οι Μασσαλοί ζόρισαν την Παρί στο Βελοντρόμ, ωστόσο ένα άγγιγμα που ασταμάτητου Κιλιάν Μπαπέ ήταν αρκετό για να διευρυνθεί το επικό σερί των Πρωταθλητών Γαλλίας.

Μπα(μ)πε και κάτω η Μαρσέιγ (vid)

Ένα από τα εμπόδια στον δρόμο για το αήττητο ξεπεράστηκε για την Παρί Σεν Ζερμαίν, με την ομάδα του Τόμας Τούχελ να περνά από το Βελοντρόμ χάρις τα τέρματα του «καυτού» Κιλιάν Μπαπέ στο 65′, λίγα λεπτά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και του Ντράξλερ στο φινάλε της αναμέτρησης. Οι Παριζιάνοι έφθασαν αισίως τις έντεκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό σαμπιονά δείχνοντας ικανοί να γράψουν ιστορία αφήνοντας τους πάντες… πολύ πιο πίσω τους.

Αναμέτρηση – τεστ για την Παρί εξελίχθηκε αυτή ανάμεσα στους Πρωταθλητές Γαλλίας και την σκληροτράχηλη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στο φετινό γαλλικό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν άκρως ανταγωνιστικοί κόντρα στην παρέα του Νειμάρ, παρόλα αυτά γνώρισαν ακόμη μια ήττα στο πρωτάθλημα, με την Παρί να αποδρά με το ισχνό 1-0.

Στο πρώτο μέρος της συνάντησης, οι Μασσαλοί έδειξαν διάθεση να αιφνιδιάσουν τους φιλοξενούμενους, με τους Τοβέν, Παγέ και Κάμπος να κινούν τα νήματα στην επίθεση βάζοντας δύσκολα στην αμυντική διάταξη των Παριζιάνων. Οι φάσεις στις αντίπαλες εστίες διαδέχθηκαν η μία την άλλη, με την Παρί να δείχνει σε αρκετές στιγμές ευάλωτη και ικανή για την πρώτη της «γκέλα».

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν άλλαξε, αμφότερες οι ομάδες έψαξαν το τέρμα που θα τους έδινε το προβάδισμα στο σκορ και τις βάσεις για την επικράτηση, με την Μαρσέιγ να ελέγχει την κατάσταση, μέχρι την ώρα της εισόδου του Κιλιάν Μπαπέ στον αγωνιστικό χώρο. Ο νεαρός Γάλλος αντικατέστησε τον άνευρο Τσούπο – Μοτίνγκ στην επίθεση και στην πρώτη του ουσιαστική επαφή με την μπάλα έκανε την διαφορά. Η Παρί έφυγε με ταχύτητα στην αντεπίθεση, ο Βεράτι έκανε την κάθετη μπαλιά και ο Μπαπέ με αστραπιαίες κινήσεις έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανταντά.

Η αντίδραση των γηπεδούχων παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν ήρθε ποτέ, με την ομάδα του Τόμας Τούχελ να σφραγίζει το «τρίποντο» λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, με τον Ντράξλερ να κάνει την προβολή στο χλιαρό σουτ του Νειμάρ.

Με την ήττα αυτή η Μαρσέιγ συνεχίζει να αγνοεί την νίκη για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι, σε αντίθεση με την Παρί που με το 11 στα 11 καταγράφει ρεκόρ καλύτερης συγκομιδής.

https://www.youtube.com/watch?v=2CVQqHxJhq8

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ