Ψάχνεται να φύγει από τη Λεβερκούζεν ο Μπέιλι | Sportsking.gr

Ψάχνεται να φύγει από τη Λεβερκούζεν ο Μπέιλι

Κάθε άλλο παρά σίγουρο θα πρέπει να θεωρείται το μέλλον του Λέον Μπέιλι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, καθώς ο νεαρός έχει αρχίσει να δείχνει τάσεις φυγής από τις "Ασπιρίνες".

Πριν από περίπου δυο χρόνια η Μπάγερ Λεβερκούζεν έδωσε ένα μεγάλο ποσό για να κάνει δικό της τον Λέον Μπέιλι. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το όνομα του Τζαμαϊκανού βρέθηκε στα μπλοκάκια πολλών ομάδων.

Η Ρόμα έδειξε το πιο ζεστό ενδιαφέρον όταν «έχασε» τον Μάλκομ, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις της Λεβερκούζεν έβαλαν φρένο στη μεταγραφή. Η αλήθεια είναι πως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν πίεσε προς αυτή την κατεύθυνση.

Η στάση του 21χρονου (γεννημένος 9/8/1997) έχει αλλάξει και σύμφωνα με την «Bild» έχει ήδη ζητήσει από τις «ασπιρίνες» να του ανοίξουν το δρόμο για μεταγραφή. Αυτή η είδηση έχει σημάνει συναγερμό καθώς όπως προείπαμε, δεν είναι λίγες οι ομάδες που παρακολουθούν την εξέλιξη του.

Τη φετινή σεζόν, ο Μπέιλι μετράει 1 γκολ σε 13 συμμετοχές (667‘) σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Μπάγερ Λεβερκούζεν.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.