ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οι Άγγλοι ισχυρίζονται ότι ξέρουν από τώρα που θα είναι η επόμενη ομάδα του Τούχελ!
Ο Τσάκα κάνει «πάρτι» που δεν άφησε τον Κέιν να πανηγυρίσει τρόπαιο!
Ο Φέλιξ μας χάρισε την πιο ΑΚΥΡΗ πρόβλεψη όλων των εποχών!
Ο αφανής ήρωας της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!
«Στημένο» το πέναλτι του Κόβασιτς: Ο Ρούντιγκερ τον… έδωσε στεγνά! (vid)
«Επίθεση στην οικογένεια του Ασένσιο» – Τραγικό σκηνικό στην Βαρκελώνη!
Ηχηρό μήνυμα Αρτέτα: «Ίσως μας πάρει και δέκα χρόνια! Τώρα ζητάμε στήριξη»
Ανρί: «Δίκαια πέρασε η Ρεάλ! Για αυτό πήρε την πρόκριση…»
Το μήνυμα του Μίλερ στη Ρεάλ: «Σε περιμένω… για ματσάρες!» (vid)
Μπαρτσελόνα, υπό… «διάλυση» – Ο Αραχούο απάντησε στις προκλήσεις Γκουντογκάν!
Χάαλαντ «φάντασμα» – Τον μηδένισε η Ρεάλ με στατιστικά… για κλάματα! (pic)
Ο Ντάιερ γλεντάει την Άρσεναλ: «Πόσο γούσταρα που την πέταξα εκτός…» (vid)
Κάραγκερ… κράζεις: «Ρεάλ, δεν είσαι η καλύτερη! Είσαι όμως η πιο τυχερή»
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Η Μπάρτσα δεν είχε Μέσι, η Ίντερ είχε Ικάρντι (vid)

Στο κατάμεστο Τζουζέπε Μεάτσα Ίντερ και Μπαρτσελόνα πέτυχαν μέσα σε τέσσερα λεπτά ότι δεν κατάφεραν σε ολόκληρο το ματς, με το τελικό 1-1 να διατηρεί και τις δύο ομάδες σε τροχιά πρόκρισης.

Η Μπάρτσα δεν είχε Μέσι, η Ίντερ είχε Ικάρντι (vid)

Σε μια αναμέτρηση που ουδείς δεν περίμενε αυτό το φινάλε, Ίντερ και Μπαρτσελόνα μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας και διατήρησαν ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, με τους «Νερατζούρι» ωστόσο να μαθαίνουν με το τέρμα του Ικάρντι τα μαντάτα της ανατροπής της Τότεναμ επί της Αιντχόφεν. Το 0-0 μέσα σε τέσσερα λεπτά στο τέλος έγινε 1-1, με τον Μάλκομ να ανοίγει το σκορ για τους «Μπλαουγκράνα» στο 83′ και τον συνήθη ύποπτο Μάουρο Ικάρντι να μιλά σε ακόμη ένα παιχνίδι στο τέλος (87′) φέρνοντας το παιχνίδι στην ισορροπία.

Αμφότερες οι ομάδες πάλεψαν, οι φιλοξενούμενοι ανά διαστήματα προκάλεσαν μεγάλους κινδύνους στην ιταλική άμυνα, όμως το ηρωικό σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι άντεξε στην πίεση και με απόλυτους πρωταγωνιστές του Σαμίρ Χαντάνοβιτς και Μάουρο Ικάρντι διατήρησε τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης βρήκε τους Καταλανούς να έχουν την κατοχή της μπάλας, με τους «Νερατζούρι» να δίνουν δικαιολογημένα χώρο στους αντιπάλους τους περιμένοντας καρτερικά με τους Πέρισιτς, Πολιτάνο και Ικάρντι το παραμικρό… ίχνος λάθους από την ισπανική άμυνα. Οι «Μπλαουγκράνα» χωρίς τον Λιονέλ Μέσι στην σύνθεσή τους, (ο Αργεντινός ταξίδεψε στο Μιλάνο αλλά περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους στηρίζοντας την ομάδα του παρά τον τραυματισμό του στο χέρι) κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες, πολλές εξ’ αυτών ικανές να απειλήσουν τους Ιταλούς, με τους γηπεδούχους ωστόσο να απαντούν θετικά διατηρώντας το μηδέν.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε σε παρόμοια επίπεδα με αυτόν του πρώτου μέρους! Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε την δημιουργία και με τους Ράκιτιτς – Κουτίνιο να αναλαμβάνουν να μοιράσουν την… τράπουλα έφτασαν κοντά στο προβάδισμα, όμως και πάλι ο Χαντάνοβιτς τους χάλασε τα σχέδια, με τον Σλοβένο να κερδίζει σε πολλά σημεία του αγώνα το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Και εκεί που το κατάμεστο Μεάτσα περίμενε πως το παιχνίδι δεν θα ξεφύγει από το 0-0, ο Ερνέστο Βαλβέδρε θέτει εντός αγωνιστικού χώρου τον Μάλκομ, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να δικαιώνει περίτρανα τον προπονητή του. Ο νεαρός εξτρέμ κινήθηκε άψογα στον χώρο δέχθηκε την μπάλα στην αντεπίθεση από τον συμπατριώτη του Κουτίνιο και αφού πρώτα ταλαιπώρησε την ιταλική άμυνα κέρδισε με το πλασέ του τον τερματοφύλακα της Ίντερ βάζοντας στο 83′ μπροστά την ομάδα του.

Οι χαρές των φιλοξενούμενων ωστόσο δεν κράτησαν πολύ, για την ακρίβεια μονάχα τέσσερα λεπτά, καθώς η Ίντερ όπως το συνηθίζει φέτος, ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε στο τέλος και με τον συνήθη ύποπτο, Μάουρο Ικάρντι έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Η άμυνα των Μπλαουγκράνα έδειξε ξανά τις αδυναμίες της, η απομάκρυνση της μπάλας δεν έγινε ποτέ και ο Αργεντινός κίλερ και σκαστό σουτ παραβίασε την εστία του Μάρκ Τερ Στέγκεν γράφοντας στο 87′ το τελικό 1-1.

Με αυτή την ισοπαλία, η Μπαρτσελόνα έφθασε τους δέκα βαθμούς σε τέσσερις αναμετρήσεις απέχοντας μόλις μία νίκη μακριά από την οριστική πρωτιά του ομίλου της, ενώ από την άλλη η Ίντερ παρέμεινε μόνη δεύτερη έχοντας πίσω της την Τότεναμ, με τα «Σπιρούνια» να σώζουν την παρτίδα ανατρέποντας τα εις βάρος τους δεδομένα στην δική τους συνάντηση με την Αιντχόφεν στο Λονδίνο.

https://www.youtube.com/watch?v=_fNwcmwRcNM

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ