ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ανατροπάρα η Γιουνάιτεντ, μέσα στην Ιταλία! (vid)

Με δυο γκολ στα τελευταία 5 λεπτά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε τεράστια ανατροπή και έφυγε νικήτρια από το Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους (1-2).

Ανατροπάρα η Γιουνάιτεντ, μέσα στην Ιταλία! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμοιαζε για 85 λεπτά να είναι εγκλωβισμένη και έτοιμη για μια ακόμη ήττα, παρ’ όλα αυτά οι «κόκκινοι διάβολοι» πέτυχαν τρομερή ανατροπή με δυο γκολ στο 86′ και το 90′, επικράτησαν με 2-1 στην Ιταλία και πλέον βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση στους «16».

Μετά τη νίκη στο Μάντσεστερ, η Γιουβέντους ήθελε τους 3 βαθμούς για να τελειώσει και τυπικά με την υπόθεση πρόκριση. Από την πλευρά της η Γιουνάιτεντ, γνωρίζοντας πως η Βαλένθια έχει κερδίσει νωρίτερα την Ελβετική Γιούνγκ Μπόις, ήθελε βαθμό ή βαθμούς για να ανακτήσει τη δεύτερη θέση. Τελικά,

Η Γιουβέντους μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πιέζοντας ασφυκτικά την εστία του Ντε Χέα. Σε αντίθεση όμως με το παιχνίδι του Μάντσεστερ, οι «μπιανκονέρι» δεν κατάφεραν να βρουν γρήγορο γκολ.

Στο 34′ ο Κουαδράδο προσπάθησε να νικήσει τον Ντε Χέα, όμως ο Ισπανός τερματοφύλακας αντέδρασε σωστά στο σουτ του Κολομβιανού. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Γιουβέντους είχε δοκάρι! Συγκεκριμένα στο 35′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε παράλληλο γύρισμα στην περιοχή για τον Σάμι Κεντίρα, όμως ο Γερμανός από πλεονεκτική θέση, σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Ντε Χέα.

Αυτή έμελλε να είναι η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να αναπτύσσονται από τις πτέρυγες, με μόνιμο δημιουργό ευκαιριών και πηγή κινδύνων για τους αντιπάλους, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Από την άλλη, η Μάντσεστερ παρουσιάστηκε αρκετά νωχελική, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να παρατάσσει τους «κόκκινους διαβόλους» με σαφέστατα αμυντικό προσανατολισμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι πήρε άγριο ρυθμό! Η Γιουβέντους κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει ένα αριστουργηματικό γκολ! Ο Μπονούτσι έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των Άγγλων, εκεί πετάχτηκε ο Ρονάλντο που με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0!

Ενώ μέχρι το 86′ η νίκη βρισκόταν στα χέρια της Γιουβέντους, η Μάντσεστερ απέδειξε γιατί είναι μετρ των ανατροπών! Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάτα και αυτογκόλ του Σάντρο στο 90′, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πέτυχε μια απίστευτη νίκη, αναπτερώνοντας το ηθικό της!

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Γιουνάιτεντ έφτασε τους 7 βαθμούς και βρίσκεται μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω μόνο από τη Γιουβέντους που παραμένει στην κορυφή με 9 βαθμούς.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ