ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Τον ξε-βίντι-ασε!

Ο ΠΑΟΚ ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι νωθρός και με μηδενική δημιουργία και η Βίντι το εκμεταλλεύτηκε ξανά, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο που τη βάζει σε τροχιά πρόκρισης (1-0)! Αν δεν πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην Τσέλσι στο Λονδίνο δύσκολα προκρίνεται ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Τον ξε-βίντι-ασε!

Όλα λάθος για ακόμα μια φορά τα έκανε ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν άοσμος, άγευστος και κακός δημιουργικά, δίνοντας την ευκαιρία στη Βίντι να τον κερδίσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά και να πάρει τεράστιο αβαντάζ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Αποτέλεσμα στο Λονδίνο ή «χάνεται» η ελληνική ομάδα!

Είχε την υπεροχή, αλλά όχι την ουσία

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε την κατοχή στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 17′, με τον Κρέσπο να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ελ Καντουρί και την μπάλα να καταλήγει αρκετά άουτ.

Οι γηπεδούχοι πήγαν το παιχνίδι στο αργό τέμπο που ήθελαν και στο 45′ είχαν μια καλή στιγμή με τον Βαρέλα αρχικά να βάζει την κόντρα σε σουτ του Μιλάνοφ, με τον Βούλγαρο μεσοεπιθετικό να δοκιμάζει ξανά την τύχη του, αλλά να σημαδεύει άουτ. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς, σ’ ένα ημίχρονο με απειροελάχιστες φάσεις.

Γκολ με το καλησπέρα στο β’ μέρος και.. καληνύχτα

Η Βίντι ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη καλή στιγμή της. Στο 50′ ο Βινίσιους έκανε την κούρα από την άμυνα, σέντραρε και ο Μιλάνοφ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους! Ο ρυθμός έπεσε και πάλι, καθώς μετά την απόκτηση του προβαδίσματος η ουγγρική ομάδα άφησε την κατοχή στον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 91′. Βαρέλα και Πρίγιοβιτς έπαιξαν «βόλεϊ» στην περιοχή της Βίντι, η μπάλα στρώθηκε στον Βέρνμπλουμ, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης και μοιραία ηττήθηκαν με 1-0.

Το αποτέλεσμα αυτό αφήνει τον ΠΑΟΚ αρκετά πίσω στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να μένει στους 3 βαθμούς και την τρίτη θέση του ομίλου. Από την άλλη η Βίντο ανέβηκε στους 6 βαθμούς και έχει την πρόκριση στα χέρια της, μιας και υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία με την ελληνική ομάδα που μοιάζει και η μοναδική που μπορεί να την απειλήσει.

Βίντι (Μάρκο Νίκολιτς): Κόβατσικ, Βινίσιους, Φιόλα, Χάντζιτς, Χούστι (66′ Κόβατς), Νέγο, Πατκάι, Στοπίρα, Γιουχάς, Σκέποβιτς (76′ Χότζιτς), Μιλάνοφ (57′ Νικόλοφ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά (70′ Ουάρντα), Ελ Καντουρί (63′ Άκπομ), Λημνιός (60′ Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ