ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Σίτι: «Ορατός» ο κίνδυνος αποκλεισμού από τις μεταγραφές! (pics)

Ένας τεράστιος «πονοκέφαλος» φαίνεται να έρχεται... από μακριά για τους «πολίτες» και τον Γκουαρδιόλα, με την FIFA να είναι έτοιμη να τους δέσει -μεταγραφικά- τα χέρια.

Σίτι: «Ορατός» ο κίνδυνος αποκλεισμού από τις μεταγραφές! (pics)

Σύμφωνα με αποκάλυψη του Football Leaks και δημοσίευμα των Times η Μάντσεστερ Σίτι, κινδυνεύει με αποκλεισμό μεταγραφών, καθώς κατηγορείται για κινητοποίηση πολλών χρημάτων προς τις οικογένειες νεαρών παικτών, προκειμένου να τους δελεάσει!

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν έγγραφα που αναφέρουν ότι μία οικογένεια ενός νεαρού στόπερ πληρώθηκε με περισσότερα από 200χιλ. ευρώ, για να προτιμήσουν όλοι μαζί ως επόμενο σταθμό της καριέρας του νεαρού το Μάντσεστερ και την Σίτι!

Το γεγονός αυτό φυσικά έρχεται σε αντίθεση με τους κανόνες της Premier League και της FIFA, με την δεύτερη να έχει τιμωρήσει ξανά στο παρελθόν παρόμοια περιστατικά.

Oι παρόμοιες… περιπτώσεις και ο αριθμός των…«παράνομων»

Πρώτο «θύμα» ήταν η Μπαρτσελόνα.

Η FIFA είχε ανακοινώσει στις 2 Απριλίου του 2014 αυτή την απόφαση-ποινή, η οποία εν τέλει μπήκε σε ισχύ για τον Ιανουάριο και το καλοκαίρι του 2015.

Η FIFA υποστήριξε ότι η Μπαρτσελόνα παραβίασε σε 10 διαφορετικές περιπτώσεις (από το 2009 μέχρι το 2013) το άρθρο 19 του«Κανονισμού για το καταστατικό και τις μεταγραφές των παικτών» που σχετίζεται με τους ανήλικους (κάτω των 18 ετών) παίκτες.

Οι εν λόγω… 10 ανήλικοι ποδοσφαιριστές, με προεξάρχοντα τον 16άχρονο Κορεάτη, Λι Σέουνγκ Γου, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη «Μασία».

Οι υπόλοιποι εννιά είναι οι επίσης Κορεάτες, Πάικ Σέουνγκ Χο και Τσαν Κιουλ Χι, ο Γάλλος Τεό Σεντρί, ο Νιγηριανο – Ολλανδός Μπόμπι Αντεκάνι, ο Καμερουνέζος Πατρίς Σουσιά, οι Τζιανκάρλο Ποβέντα, Αντρέι Ονάνα, Μάξι Ρολόν ενώ ο δέκατος είναι πιθανότατα ο Παραγουανός Αντόνιο Σανάμπρια (πλέον αγωνίζεται στην Ρεάλ Μπέτις), ο οποίος πουλήθηκε τον Ιανουάριο του 2014 στην ιταλική Σασουόλο αντί 4.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεύτερο οι ομάδες της Μαδρίτης.

Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είχαν δικαίωμα να κάνουν μεταγραφή το καλοκαίρι του 2016, ούτε τον Ιανουάριο του 2017, όπως αποφάσισε η FIFA.

Mε την «βασίλισσα» να δικαιώνεται στο ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο και να προχωρά κανονικά σε μεταγραφές το 2017.

Συμπερασματικά, οι «πολίτες» απειλούνται σοβαρά πια με απαγόρευση μεταγραφών για ένα χρόνο, σχετικά με τις μεταγραφές οκτώ παικτών ηλικίας κάτω των 18 εκτός Ευρώπης.

Όλα συνηγορούν σε ένα χρόνο αποκλεισμό, με έναρξη ισχύος από την επόμενη μεταγραφική περίοδο από τότε που θα ανακοινωθεί η απόφαση από την FIFA.

Η Σίτι, όπως και η Ρεάλ θα έχει την ευκαιρία να υποστηρίξει τον «εαυτό» της στο CAS και αν δικαιωθεί να γλιτώσει μία μεταγραφική περίοδο αποκλεισμού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ