ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνικές Ομάδες

Έχασε από την Εσθονία και μαζί τη 2η θέση η Ελλάδα (vid)

Η εθνική Ελλάδος παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα από την Εσθονία (0-1), χάνοντας και τη δεύτερη θέση του ομίλου της.

Έχασε από την Εσθονία και μαζί τη 2η θέση η Ελλάδα (vid)

Η Ελλάδα ήθελε τη νίκη απέναντι στην Εσθονία για να ολοκληρώσει νικηφόρα την παρουσία της στο Nations League. Παρ’ όλα αυτά, οι Εσθονοί επικράτησαν με 0-1 στο ΟΑΚΑ δίνοντας στην Ουγγαρία τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Μπορεί η εθνική μας ομάδα να είχε 28 τελικές έναντι μόλις 5 των Εσθονών, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να χάσει, με τον Λαμπρόπουλο να πετυχαίνει ένα απίστευτο αυτογκόλ στο 44′. Στην τρίτη θέση του ομίλου τελείωσε η Ελληνική ομάδα, πίσω από Φινλανδία και Ουγγαρία, ενώ οι Εσθονοί τερμάτισαν στην τελευταία θέση και υποβιβάστηκαν στην 4η κατηγορία του Nations League.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης παρέταξε μια εντελώς διαφοροποιημένη 11αδα. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Μπάρκας. αριστερό μπακ ο Γιαννούλης, δεξί ο Μπακάκης. Λαμπρόπουλος και Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας. Σάμαρης, Ζέκα, Μπουχαλάκης στον άξονα της μεσαίας γραμμής, στα εξτρέμ ο Μασούρας με τον Μπακασέτα και στην κορυφή της επίθεσης ο Καρέλης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά για την Ελλάδα, καθώς ο Μασούρας στο 9′ απείλησε την εστία του Λέμπετς με τον Εσθονό να παραχωρεί κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ, λίγο έλειψε ο Καμς να πετύχει αυτογκόλ, παρ’ όλα αυτά ο Λέμπετς απέκρουσε και πάλι. Από το 20′ μέχρι το 40′ η Ελλάδα είχε σουτ με τους Σάμαρη, Μπουχαλάκη, Φορτούνη και Μπακάκη, όμως κανένα δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία της Εσθονίας.

Αφού λοιπόν η Ελλάδα δεν μπορούσε, η Εσθονοί ήταν αυτί που έφτασαν στο γκολ στο 44′! Μετά από γύρισμα στην περιοχή, ο Λαμπρόπουλος σε προσπάθειά του να διώξει, έβαλε την προβολή, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μπάρκα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 63′ ο Φορτούνης είχε δοκάρι από εκτέλεση φάουλ. Από το δοκάρι του Φορτούνη και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την Ελλάδα να προσπαθεί να φτάσει στο γκολ, όμως χωρίς επιτυχία. Στο 84′ ο Καρέλης έπιασε εντυπωσιακό ψαλίδι, με τον Λέμπετς να πραγματοποιεί τρομερή απόκρουση, διατηρώντας το μηδέν! Στο 94′ ο Τοροσίδης γύρισε στην περιοχή, όμως κανένας δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με την αδιάφορη Εσθονία να επικρατεί αλλά να μην γλιτώνει τον υποβιβασμό στο 4ο γκρουπ και την Ελλάδα να μένει 3η στο όμιλο, αναζητώντας άμεση βελτίωση για να πάρει το εισιτήριο για το Euro 2020, μέσω τον προκριματικών.

Δείτε τα στιγμιότυπα καθώς και το γκολ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ