ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

«Τραγωδία» στη χώρα των Βάσκων! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν φάντασμα του καλού εαυτού της και η εξαιρετική- σήμερα- Εϊμπάρ το εκμεταλλεύθηκε πλήρως, διασύροντας τη «βασίλισσα» (3-0) και στερώντας της την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την κορυφή της βαθμολογίας! Πρώτη ήττα με Σολάρι στον πάγκο η Ρεάλ.

«Τραγωδία» στη χώρα των Βάσκων! (vid)

Η Εϊμπάρ έκανε ένα μαγικό παιχνίδι απέναντι στο «φάντασμα» της Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία και συνέτριψε με 3-0, στερώντας την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ηχηρό «χαστούκι» για τον Σαντιάγκο Σολάρι, στο πρώτο του παιχνίδι μετά την μονιμοποίηση του στον πάγκο της «βασίλισσας»!

Έμεινε πίσω στο σκορ με VAR και «πάγωσε»

Μόλις στο τρίτο λεπτό οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν το προβάδισμα, με τον Κίκε Γκαρθία να δοκιμάζει να κρεμάσει τον Κουρτουά και την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Η Ρεάλ απάντησε στις ευκαιρίες οκτώ λεπτά αργότερα, όταν ο Κοτέ έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Μπενζεμά αποσοβώντας ένα σίγουρο γκολ.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ πίεζε ψηλά τη «βασίλισσα» και στο 18′ οι προσπάθειες της έπιασαν τόπο. Ο Κουρτουά απέκρουσε το εξ επαφής πλασέ του Κίκε και ο επερχόμενος Εσκαλάντε έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της Ρεάλ, με τον διαιτητή να βλέπει το VAR και να κατακυρώνει το γκολ!

Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να απειλήσουν, ωστόσο δεν έβρισκαν χώρους στην πολύ καλά στημένη άμυνα της Εϊμπάρ. Στο 35′ ο Μπέιλ εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, με τον Ριέγκο να αποκρούει σταθερά στη γωνία του, με την ευκαιρία αυτή να είναι και η μοναδική καλή στιγμή της «βασίλισσας» μέχρι και τη λήξη του πρώτου μέρους.

«Μαγική» Εϊμπάρ, «φάντασμα» Ρεάλ

Η Εϊμπάρ μπήκε πιο δυνατά και στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 52′ ευτύχησε να κάνει δύο τα τέρματα της. Ο Οντριοθόλα έκανε τραγικό λάθος, ο Κουκουρέγια έκλεψε την μπάλα και την κατάλληλη στιγμή την γύρισε στον Ενρίχ που «έγραψε» το 2-0!

Οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και πέντε λεπτά αργότερα πέτυχαν και τρίτο γκολ! Ο Κουκουρέγια έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Κίκε Γκαρθία δεν δυσκολεύτηκε προ του Βαράν να νικήσει για τρίτη φορά τον Κουρτουά!

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχιζόταν και στο 62′ χρειάστηκε η επέμβαση του Βέλγου τερματοφύλακα της Ρεάλ για να αποσοβήσει και τέταρτο γκολ, μετά το σουτ του Ορεγιάνα. Η Εϊμπάρ έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι και στο 77′ «άγγιξε» το 4-0, ωστόσο ο Κουρτουά έδιωξε την προβολή του Τσάρλες, γλιτώνοντας ξανά την ομάδα του.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή με τη Ρεάλ να γνωρίζει μια ντροπιαστική ήττα από την Εϊμπάρ, δεχόμενη σ’ ένα μόνο ματς όσα γκολ είχε δεχθεί από τους Βάσκους σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της ιστορίας τους!

Έτσι η «Βασίλισσα» έχασε την ευκαιρία να μειώσει κι άλλο την απόσταση της από την κορυφή, περιμένοντας και το ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, μένοντας τελικά στους 20 βαθμούς και την 6η θέση μετά από 13 αγωνιστικές. Από την άλλη η Εϊμπάρ ανέβηκε στους 18 βαθμούς και βρίσκεται μόλις μια θέση πίσω από τη «βασίλισσα»!

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγκο Σολάρι): Κουρτουά, Οντριοθόλα (54′ Καρβαχάλ), Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κροος, Μόντριτς (63′ Ίσκο), Θεμπάγιος, Ασένσιο (74′ Βινίσιους), Μπέιλ, Μπενζεμά.

Εϊμπάρ (Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ): Ριέγκο, Κοτέ, Ρούμπεν Πένια, Ράμος, Πάουλο, Ορεγιάνα (84′ Άλβαρες), Κουκουρέγια, Ζόρνταν, Εσκαλάντε, Κίκε Γκαρθία (88′ Ντε Μπλάσις), Σέρχι Ενρίχ (74′ Τσάρλες)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ