ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Τριάρα στο… ρελαντί για τη Λίβερπουλ! (vid)

Η Λίβερπουλ τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Γουότφορντ, όμως έναν ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος ήταν αρκετό για να την οδηγήσει σ' ένα άνετο τρίποντο (3-0)! Γκολ-ποίημα από Αλεξάντερ-Άρνολντ, αποβλήθηκε ο Χέντερσον.

Τριάρα στο… ρελαντί για τη Λίβερπουλ! (vid)

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να πηγαίναν όλα λάθος, ωστόσο η Λίβερπουλ μ’ ένα εντυπωσιακό δεύτερο μέρος έφυγε νικήτρια από την έδρα της Γουότφορντ (3-0) και παρέμεινε στο -2 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Τρομερό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλεξάντερ-Άρνολντ, αποβλήθηκε ο Χέντερσον.

Όλα μηδέν στο πρώτο μέρος

Η Λίβερπουλ είχε την κατοχή στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, ωστόσο η πολύ καλά στημένη Γουότφορντ έκλεινε κάθε χώρο προς την εστία του Φόστερ. Οι γηπεδούχοι είδαν τον διαιτητή να τους ακυρώνει -σωστά- γκολ μόλις στο 3′, καθώς ο Ντεουλοφέου βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη στιγμή τους στο 23′, ωστόσο ο Βαϊνάλντουμ δεν έπιασε καλά το σουτ μπροστά από τον Φόστερ.  Στο 38΄ ο Φιρμίνο έκλεψε την μπάλα και σούταρε, όμως ο Φόστερ μπλόκαρε. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Γουότφορντ έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα. Ο Ντεουλοφέου έφυγε στην κόντρα και πάσαρε στον Περέιρα, με τον Άλισον να σταματάει εντυπωσιακά το σουτ του Αργεντινού.

Το παιχνίδι βρήκε ρυθμό και στο 41′ ο Μανέ δοκίμασε το γυριστό σουτ, με τον Φόστερ να διώχνει σε κόρνερ, ενώ ο Άγγλος τερματοφύλακας έκανε ακριβώς το ίδιο και στην κεφαλιά του Σαλάχ. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 μέχρι και το τέλους του πρώτου 45λέπτου, με τη Λίβερπουλ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να απειλεί ελάχιστα.

«Καθάρισε» στο δεύτερο η Λίβερπουλ!

Οι φιλοξενούμενοι, ακριβώς όπως και στο πρώτο μέρος, είχαν την κατοχή, αλλά δεν μπορούσαν να «σπάσουν» την πολύ καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή της Γουότφορντ. Στο 63′ ο Φαν Ντάικ έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς δεν κατάφερε να βάλει την προβολή από πολύ κοντά, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα η Λίβερπουλ πήρε τελικά το πολυπόθητο προβάδισμα. Με ποιόν άλλον; Μα με τον Μοχάμεντ Σαλάχ!

Ο Μανέ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Αιγύπτιος πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Φόστερ, κάνοντας το 1-0 και φτάνοντας τα 7 γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ!

Το προβάδισμα έδωσε «φτερά» στα πόδια της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 76′, με μια μαγική εκτέλεση φάουλ του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνονλτ, κλειδώνοντας ουσιαστικά το τρίποντο για τους «κόκκινους»!

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 82′, με τον Τζόρνταν Χέντερσον να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης και να αποβάλλεται. Παρά το γεγονός ότι έμεινε με 10 παίκτες η Λίβερπουλ κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα στο 89′.  Ο Ρόμπερτσον έκανε εντυπωσιακή κούρσα στην αντεπίθεση και γύρισμα στον Μανέ, ο οποίος είδε το σουτ του να αποκρούεται από τον Φόστερ, ωστόσο ο Φιρμίνο ήταν στην κατάλληλη θέση και πήρε το ριμπάουντ κάνοντας το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με τη νίκη αυτή οι «κόκκινοι» παρέμειναν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Από την άλλη η Γουότφορντ έμεινε στους 20 βαθμούς και την 9η θέση.

Γουότφορντ (Χάβι Γκράθια): Φόστερ, Φεμένια, Μαριαπά, Κάθκαρτ, Μασίνα, Ντουκουρέ, Καπού, Χιούζ (75′ Γκρέι), Περέιρα, Ντεουλοφέου (57′ Σαξές), Ντίνι.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Σακίρι (74′ Μίλνερ), Μανέ, Σαλάχ (86′ Φαμπίνιο), Φιρμίνο (92′ Μάτιπ).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ