ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γαλλία

Με τέτοιον Τοβέν πού να κολλήσει η Μαρσέιγ (vid)

Έχοντας τον Φλοριάν Τοβέν σε εκπληκτική βραδιά οι Μασσαλοί κατάφεραν να δραπετεύσουν από την έδρα της Αμιάν με την νίκη και να αναρριχηθούν στην βαθμολογία της Ligue 1.

Με τέτοιον Τοβέν πού να κολλήσει η Μαρσέιγ (vid)

Η κλάση ενός Παγκόσμιου Πρωταθλητή ήταν αρκετή για την Μαρσέιγ για να δραπετεύσει με το «χρυσό τρίποντο» από την αφιλόξενη έδρα της Αμιάν. Ο Φλοριάν Τοβέν με τρεία προσωπικά τέρματα «έσβησε» το κακό ξεκίνημα της ομάδας του και την γκέλα του Στεβ Μανταντά και την οδήγησε σε μια σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση που ανεβάζει την Μαρσέιγ εντός 5αδας του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Μασσαλοί ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως λίγο έλειψε το τραγικό λάθος του τερματοφύλακά της να τους στοιχίσει ακριβά με τον Ντιμπασί να δίνει στο 8′ το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Όμως ουδείς δεν υπολόγιζε στον εξαιρετικό Φλοριάν Τοβέν, με τον 25χρονο επιθετικό να φθάνει τα δέκα τέρματα στο Σαμπιονά το ένα καλύτερο από το άλλο. Η αρχή έγινε στο 26′ με όμορφη ατομική προσπάθεια, ενώ το δεύτερο τέρμα του Γάλλου ήταν και το ομορφότερο με την αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ να καταλήγει στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Αμιάν. Το «κερασάκι» στην τούρτα ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον ταλαντούχο εξτρέμ να στέλνει με ψύχραιμο τελείωμα τρίτη φορά την  μπάλα στα δίχτυα, ολοκληρώνοντας μια βραδιά που του ανήκει πέρα ως πέρα.

Οι φιλοξενούμενοι εκτός των τριών τερμάτων δημιούργησαν πολλές φάσεις στην εστία της Αμιάν, έχοντας ως μεγαλύτερες το δοκάρι του Ζερμέν στο πρώτο μέρος και το χαμένο πέναλτι του Παγέ με την συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα. Η Αμιάν από την πλευρά της ευτύχησε να προηγηθεί με το τραγικό λάθος του Μανταντά, ωστόσο δεν κατάφερε στο υπόλοιπο παιχνίδι να πείσει με την αγωνιστική της συμπεριφορά, αντικρίζοντας δικαίως την ήττα, η οποία διατηρεί τον σύλλογο σε δυσμενή θέση στον βαθμολογικό πίνακα, δύο θέσεις πάνω από αυτές που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Αντίθετα με τους γηπεδούχους, η Μαρσέιγ με το «τρίποντο» αυτό σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας ξεπερνώντας Σεντ Ετιέν και Νις, παραμένοντας ζεστή στο γκρουπ της δεύτερης θέσης, με τη Λυών να προπορεύεται σε αυτό όντας πάντα 15 βαθμούς πίσω από την ασταμάτητη Παρί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ