ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Boring, boring… αλλά Γιουνάιτεντ! (vid)

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» φλυάρησαν για 90 λεπτά, όμως με ένα άγγιγμα του φρεσκοκουρεμένου Μαρουάν Φελαινί ήταν αρκετό να τους στείλει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Boring, boring… αλλά Γιουνάιτεντ! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το γνωστό παιχνίδι της, κοίμισε Γιουνγκ Μποις και Ολντ Τράφορντ και στο τέλος απασφάλισε, σφραγίζοντας με το τέρμα του Μαρουάν Φελαινί στο 91ο λεπτό την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Η Γιουνγκ Μπόις το πάλεψε, αμύνθηκε σωστά, ενώ είχε και τις δικές της ευκαιρίες όμως στο τέλος λύγισε μηδενίζοντας έτσι κάθε ελπίδα συνέχισης της πορείας της στην Ευρώπη.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο στο σύνολό της αναμέτρησης κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο», με τον Ζοζέ Μουρίνιο να πετά στο τελευταίο μισάωρο όλα του τα διαθέσιμα όπλα που είχε κρατήσει στον πάγκο του. Πολ Πογκμπά και Ρομελού Λουκάκου έχασαν μια ώρα παιχνιδιού όμως με την ταυτόχρονη είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο αύξησαν με την παρουσία τους άρδην την πίεση στα αντίπαλα καρέ, με τον Βέλγο επιθετικό να είναι και ο παίκτης που με την ασσίστ του συνέβαλε τα μέγιστα στο τέρμα του συμπατριώτη του.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι από το ξεκίνημα του αγώνα αρκέστηκαν σε αμυντικό ρόλο, δίνοντας ξεκάθαρα χώρο στον αντίπαλό τους περιμένοντας τις συνθήκες για μια ιδανική αντεπίθεση. Οι Ελβετοί σε αρκετές στιγμές κατάφεραν να ανησυχήσουν το Ολντ Τράφορντ όμως λίγο η επιθετική τους δυστοκία, λίγο ο εξαιρετικός απόψε Νταβίντ Ντε Χέα στάθηκαν εμπόδια στο να ανοίξουν το σκορ και να φύγουν κατά μεγάλη πιθανότητα θριαμβευτές από το Μάντσεστερ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε ακόμη ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας ανακάτεψε αρκετά την τράπουλα, αφήνοντας στον πάγκο τους Πογκμπά και Λουκάκου, δημιουργώντας τριάδα στο κέντρο με τους Μάτιτς, Φρεντ και Φελαινί, έχοντας στα φτερά της επίθεσης τους Μαρσιάλ και Λίνγκαρντ πίσω από τον φουνταριστό Μάρκους Ράσφορντ. Αυτό το σύνολο ήταν εύλογο προς θα πετούσε σε θέμα ταχύτητας όμως θα υστερούσε σε σωστές… αποφάσεις, με την επιθετική τριπλέτα των γηπεδούχων να τα κάνει όλα σωστά μέχρι το γκολ.

Η είσοδος των Πογκμπά και Λουκάκου με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνας προσέδωσε σαφώς φρέσκα πόδια αλλά πολύ περισσότερο εμπειρία και αποφασιστικότητα, την ώρα που η Γιουνάιτεντ την χρειαζόταν όσο τίποτε αν ήθελε να πάρει το ματς και να μην πετάξει την ευκαιρία να καθαρίσει από σήμερα. Εν τέλει η τύχη χαμογέλασε στους γηπεδούχους – σε αντίθεση με τους Ελβετούς – και ο Μαρουάν Φελαινί με ένα άγγιγμα στις καθυστερήσεις κατάφερε να στείλει την ομάδα στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

https://www.youtube.com/watch?v=muv1VH0G7E8

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ