ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Αδίκησε τον εαυτό του, ευρωπαϊκός μονόδρομος με Μίλαν! (pics&vids)

H «βασίλισσα» της Σεβίλλης ήταν πιο ουσιαστική στην αναμέτρηση, παίρνοντας και μαθηματικά την πρόκριση για τις 32 καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Αδίκησε τον εαυτό του, ευρωπαϊκός μονόδρομος με Μίλαν! (pics&vids)

Η «βασίλισσα» της Σεβίλλης, Ρεάλ Μπέτις, νίκησε τους «ερυθρόλευκους» με το ισχνό… 1-0 και βρίσκονται ήδη στην επόμενη φάση του Uefa Europa League.

Για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, η Ρεάλ Μπέτις υποδέχθηκε στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» τον Ολυμπιακό για τον 6ο όμιλο, σε μία αναμέτρηση κρίσιμης σημασία για την ευρωπαϊκή συνέχεια των «ερυθρόλευκων»!

Ο Ολυμπιακός είχε περίπου 2.000 κόσμο, στο πλευρό του, ενώ ο Ρώσος διαιτητής του ματς, Καράσεφ, έχει ξανασφυρίξει τους «ερυθρόλευκους» στο εκτός έδρας Μάλμε-Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1068203760483213313

Η διάταξη των δύο ομάδων

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με την καλύτερη δυνατή τους 11αδα, προσδίδοντας αρκετές φιλοδοξίες για μία εξαιρετική ποδοσφαιρική παράσταση στη Σεβίλλη!

Σωστά στημένος ο Ολυμπιακός… πρωτουβουλίες η Μπέτις!

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την αναμέτρηση στημένοι στο πρώτο μισό του γηπέδου, κλείνοντας τους πιθανούς χώρους και αρπάζοντας την κατοχή, όποτε είχαν την ευκαιρία.

Οι Béticos del Universo, ξεκίνησαν δυναμικά και στο 12′, ο Ομάρ έκοψε εις διπλούν καίρια επίθεση της Μπέτις.

Εξαιρετικοί Σισέ και Βούκοβιτς στην αρχή ανασταλτικά αποκρούοντας κάθε πιθανή προσπάθεια των Ισπανών.

Στο 14′, η σουτάρα του Καμαρά, θα περάσει λίγο έξω, απειλώντας για πρώτη φορά την εστία της Μπέτις.

Μερικά λεπτά αργότερα, στο 17′, έρχεται το μοιραίο λάθος του μέχρι εκείνη την στιγμή εξαιρετικού Σισέ, ο οποίος κάνει πέναλτι στην μικρή περιοχή πάνω στον Μαντί.

Στην συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί τρομερή διπλή τρομερή επέμβαση του Σα, πάνω στον Λεόν, στην δεξιά του γωνία αρχικά και έπειτα διώχνει με τα πόδια!

Ο Ολυμπιακός στην συνέχεια, ξύπνησε από την τρομερή προσπάθεια του Σα και άρχισε να πιέζει, προσπαθώντας να βγάλει φάση.

Πράγμα που εγένετο, στο 29΄με εξαιρετική συνεργασία του Ναουέλ με τον Τσιμίκα, σέντρα του τελευταίου, κεφαλιά του Μπουχαλάκη, η μπάλα μόλις άουτ!

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι «ερυθρόλευκοι» δέχονται το γκολ.

Στο 39′, οι παίχτες της Μπέτις, κυκλοφόρησαν εξαιρετικά το παιχνίδι τους, έχοντας την κατοχή, με τελικό αποδέκτη τον Σανάμπρια, ο οποίος συνέκλινε προς τα μέσα και αφού προσποιήθηκε ότι θα τελειώσει την φάση, έστρωσε στον Κανάλες και αυτός με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Ζοσέ Σα για το 1-0.

Ο Μπουχαλάκης προσπάθησε να κλείσει τον Κανάλες αλλά δεν πρόλαβε και ο Σισέ ήταν μπροστά από τον Πορτογάλο κίπερ, δυσκολεύοντας κατά πολύ το έργο του!

Ο Ολυμπιακός, όμως έβγαλε αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο και στο 43′, χάθηκε τεράστια φάση!

Η προσπάθεια του Φορτούνη… πήγαινε προς τα δίχτυα αλλά απομακρύνεται από τον μοιραίο… Μαντί πριν περάσει την γραμμή μετά από μπαλιά του Ομάρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πραγματοποιήσουν άλλη μία καλή ευκαιρία, σε εξαιρετικό φάουλ του Φορτούνη, να απομακρύνει με γροθιές ο Ρόμπλες.

Έπεσε η απόδοση του Ολυμπιακού, θα μπορούσαν να μπουν… και άλλα!

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, στο 46′, από τα πόδια του Ναουέλ, θα έρθει σέντρα, χωρίς να πιάνει καλή κεφαλιά ο Βούκοβιτς.

Στο 59′ η Μπέτις με τον Σανάμπρια, θα χάσει μία ακόμα εξαιρετική ευκαιρία για να σφραγίσει την νίκη της, με τον τελευταίο να προλαβαίνει τον Βούκοβιτς και να κάνει το σουτ, ενώ ο Σα έχει βρει την μπάλα και την στέλνει στο δοκάρι!

Οι Σετιέν και Μαρτίνς, προσπάθησαν να αλλάξουν την εικόνα της αναμέτρησης κάνοντας αλλαγές, Λεόν, Τέγιο αποχώρησαν Ινούι, Μπαραγάν τους αντικατέστησαν, ενώ οι Μπουχαλάκης και Ναουέλ αντικαταστήθηκαν από τους Γκερέρο και Βρουσάι.

Πάνω κάτω η μπάλα στο τελευταίο ’15… τρεις μεγάλες ευκαιρίες!

Η πρώτη άνηκε στην Μπέτις και στο 77′, όταν ο Σισέ, παρεμπόδισε εξαιρετικά πάνω σε φάση τον Τέγιο, ο οποίος έχασε την ισορροπία και βγήκε και μπλόκαρε στο τετ α τετ ο Σα, με την βοήθεια και του Βούκοβιτς!

Η δεύτερη, ανήκει στον MVP… της αναμέτρησης! Στο 90′ δύο επεμβάσεις, ξανά, ο Σα. Μία στον Σανάμπρια και άλλη μία στον Ινούι.

Η τρίτη άνηκε στους «ερυθρόλευκους» και στο 90+  με την κεφαλιά του Σισέ, να περνάει λίγο άουτ μετά από κόρνερ του Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός, στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στην Μπέτις, θα μπορούσε να πάρει έστω την ισοπαλία, αλλά δεν ήταν ουσιαστικός στο τελείωμα των φάσεων που δημιούργησε, αδικώντας τον εξαιρετικό τερματοφύλακά του. Πλέον, θα έχει τον… τελικό με την Μίλαν, στον οποίο κρίνεται η Ευρωπαϊκή του πορεία για φέτος.

Βαθμολογία :

Ρ. Μπέτις : 11

Μίλαν : 10

Ολυμπιακός : 7

Ντουντελάνζ : 0

Highlights :

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ