ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Άνετη κι ωραία η Τότεναμ! (vid)

Η Τότεναμ έπιασε εξαιρετική απόδοση και δεν δυσκολεύτηκε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Σαουθάμπτον (3-1), μπαίνοντας έτσι στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Άνετη κι ωραία η Τότεναμ! (vid)

Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, η Τότεναμ επικράτησε εύκολα με 3-1 της Σαουθάμπτον στο «Γουέμπλει» και σε συνδυασμό με την ήττα της Τσέλσι από τη Γουλβς ανέβηκε στην τρίτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Σκόραρε για τρίτη σερί αγωνιστική ο Κέιν, βρήκαν δίχτυα και οι Λούκας Μόουρα, Σον, μείωσε στο τέλος ο Όστιν για τους «Άγιους».

Μπαράζ φάσεων με μόνο ένα γκολ

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με το πόδι στο «γκάζι» και μόλις στο 4′ έχασαν τεράστια ευκαιρία ν’ ανοίξουν το σκορ. Ο Τρίπιερ έκανε το γύρισμα από δεξία και ο Σον πλάσαρε, με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Μακάρθι. Η ομάδα του Κέλβιν Ντέβις απάντησε στις φάσεις μόλις δύο λεπτά αργότερα, με το σουτ του Σοάρες να περνάει ελάχιστα άουτ.

Το παιχνίδι είχε φρενήρη ρυθμό και στο 9′ οι «spurs» πήραν το προβάδισμα με τον… συνήθη ύποπτο τους, Χάρι Κέιν. Ο Έρικσεν έκανε εξαιρετικό γύρισμα στο πρώτο δοκάρι και ο Άγγλος φορ δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0! 

Η Σαουθάμπτον δεν φοβήθηκε να επιτεθεί και στο 26′ έφτασε μια «ανάσα» από την ισοφάριση. Ο Χόιμπιεργκ δοκίμασε το πόδι του από σχεδόν 30 μέτρα, με τον Γιορίς να κάνει μια απίθανη απόκρουση και να αποσοβεί με τη βοήθεια και του δοκαριού του το 1-1. Τέσσερα λεπτά ο Σον γύρισε υπέροχα για τον Κέιν, ωστόσο ο Μακάρθι απέκρουσε το πλασέ του από κοντά.

Το πρώτο ημίχρονο δεν έκρυβε άλλες συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Τότεναμ.

Το «καθάρισε» με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου

Η Τότεναμ μπήκε στο δεύτερο μέρος με σκοπό να «κλειδώσει» τη νίκη και το κατάφερε μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά. Αρχικά, στο 51′, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τρίπιερ, ο Λούκας Μόουρα σούταρε στα σώματα στην πρώτη του προσπάθεια, αλλά δεν λάθεψε στη δεύτερη αφήνοντας άγαλμα τον Μακάρθι. Έπειτα, στο 55′, ο Κέιν εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Τάργκετ και γύρισε στον Σον που με προβολή «έγραψε» το 3-0!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία τους να μειώσουν το σκορ δύο, μόλις, λεπτά αργότερα, ωστόσο το σουτ του Ρέντμοντ κατέληξε στο δοκάρι του Γιορίς. Ο Γάλλος πορτιέρε ήταν εντυπωσιακός και στο 76′ έκανε τρεις απανωτές αποκρούσεις σε σουτ τον Χόιμπιεργκ, Γουόρντ-Πράουζ και Ρέντμοντ, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στο 92′, όταν ο Όστιν έφυγε στην πλάτη της άμυνας και τον νίκησε στο τετ α τετ για το τελικό 3-1.

Με τη νίκη αυτή οι «spurs» έφτασαν έτσι τους 33 βαθμούς και αναρριχήθηκαν στην τρίτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ μετά την ήττα της Τσέλσι (2-1) από τη Γουλβς. Από την άλλη, οι «άγιοι» που έπαιξαν υπό το βλέμμα του νέου τους τεχνικού, Ραλφ Χάσενχουτ δεν «γεύτηκαν» τη χαρά της νίκης για 11ο σερί παιχνίδι (!) και έμειναν στους 9 βαθμούς και την 17η θέση.

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποκετίνο): Γιόρις, Τρίπιερ (87′ Σκιπ), Φόιθ, Αλντερβάιρελντ, Ρόουζ, Ντάιερ, Γουίνκς, Λούκας Μόουρα (74′ Σισοκό), Έρικσεν (79′ Άλι), Σον, Κέιν.

Σαουθάμπτον (Κέλβιν Ντέιβις): Μακάρθι, Σοάρες, Γιοσίντσα, Στίβενς, Τάργκετ, Ντέιβις, Χόιμπιεργκ, Ρέντμοντ, Γουόρντ-Πράουζ, Άρμστρονγκ, Γκαμπιαντίνι (71′ Όστιν).

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης ΕΔΩ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ