ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Καρδιοχτύπησε στη ΜΑΤΣΑΡΑ η Μπάγερν, αλλά πήρε την πρωτιά (vid)

Σε ένα ματς που είχε έξι γκολ, δύο ανατροπές, δύο αποβολές και πάμπολλες χαμένες ευκαιρίες, Άγιαξ και Μπάγερν ήρθαν ισόπαλοι με 3-3. Έτσι, οι Βαυαροί κατάφεραν να κρατήσουν την πρωτιά του ομίλου, αφήνοντας δεύτερο τον Αίαντα.

Καρδιοχτύπησε στη ΜΑΤΣΑΡΑ η Μπάγερν, αλλά πήρε την πρωτιά (vid)

Το ματς ανάμεσα στον Άγιαξ και την Μπάγερν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολα ως το καλύτερο της έκτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες σε ένα χορταστικό 3-3, με τον Αίαντα και τους Βαυαρούς να έχουν από μία ανατροπή, μία αποβολή και ένα γκολ στις καθυστερήσεις. Έτσι, η ομάδα του Νίκο Κόβατς τερμάτησε πρώτη στο 5ο γκρουπ, ενώ οι Ολλανδοί πέρασαν ως δεύτεροι.

Μόλις στο 2ο λεπτό η Βαυαροί απείλησαν για πρώτη φορά. Ο Γκνάμπρι πέρασε δύο αμυντικούς και σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 12′ ο Γκνάμπρι χτύπησε ξανά, καθώς μετά από ωραία ατομική ενέργεια, έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Ονάνα έδιωξε σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα. Ο Γκνάμπρι με πολύ ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Λεβαντόφσκι στην περιοχή κι αυτός πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Ο επιθετικός μονόλογος την Μπάγερν συνεχίστηκε. Στο 25′ ο Ριμπερί και στο 27′ ο Λεβαντόφσκι προσπάθησαν να σκοράρουν, αλλά και τις δύο φορές ο Ονάνα αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του.Η πρώτη αξιόλογη φάση για τον Άγιαξ ήρθε στο τέλος του ημιχρόνου, με τον Νόιερ να μπλοκάρει το σουτ του Ζιγιές.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες βρέθηκαν σε τρομερό επιθετικό οίστρο. Στο 51′ η άμυνα του Αίαντα έκοψε την τελευταία στιγμή το σουτ του Λεβαντόφσκι, ενώ στο 58′ το σουτ του Νέρες έφυγε ψηλά άουτ. Στο 61′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Ο Φαν Ντε Μπεεκ έκανε παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά και ο Τάντιτς απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 66′ ο Ονάνα με ακόμα μία εντυπωσιακή επέμβαση είπε όχι στην κεφαλιά του Λεβαντόφσκι. Στην επόμενη φάση ο Άγιαξ έμεινε με 10 παίκτες λόγω απευθείας αποβολής του Γουόμπερ, όμως 8 λεπτά μετά η ισορροπία αποκαταστάθηκε με τον Μίλερ να αποβάλλεται επίσης με κόκκινη για εγκληματικό φάουλ στον Ταλιαφίκο.

Έκτοτε, οι δύο επιθέσεις πήραν φωτιά. Στο 81′ Ο Τάντιτς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που υπέπεσε ο Μπόατενγκ και έφερε τούμπα το ματς κάνοντας το 2-1. Έξι λεπτά αργότερα, ο Λεβαντόφσκι τον μιμήθηκε, καθώς έκανε το 2-2 με σωστή εκτέλεση από την άσπρη βούλα. Στο 90′ η Μπάγερν ξαναπήρε κεφάλι στο ματς, με τον Κομάν να νικάει με δυνατό σουτ τον Ονάνα από το ύψος της μεγάλης περιοχής και μετά από πάσα του Τιάγκο. Όμως ο Άγιαξ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 95′ μετά από φάση διαρκείας και αναμπουμπούλα στην περιοχή των Βαυαρών, ο Χούντελαρ γύρισε την μπάλα στον Ταλιαφίκο και αυτός με προβολή σε άδειο τέρμα σημείωσε το τελικό 3-3.

Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ