ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Σάνεχεις τέτοιον Γερμανό… (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να παρουσιάστηκε αδιάφορη κόντρα στην Χόφενχαιμ, ωστόσο όταν στην ενδεκάδα υπάρχει ένας Γερμανός τα πράγματα ποτέ δεν είναι... χαλαρά.

Σάνεχεις τέτοιον Γερμανό… (vid)

Κάθε ομάδα που «σέβεται» τον εαυτό της έχει και τον Γερμανό της! Η Μάντσεστερ Σίτι εκτός του Γκούντογκαν έχει τον Λερόι Σανέ, με 22χρονο απόψε να πραγματοποιεί ονειρώδη εμφάνιση. Οι «Πολίτες» αν και αδιάφοροι χάρις τα επιτεύγματα του ταλαντούχου εξτρέμ κατάφεραν να πανηγυρίσουν νίκη ανατροπή (2-1) και να ολοκληρώσουν ιδανικά την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αναμέτρηση και για τους δύο αντιπάλους δεν είχε ιδιαίτερο αντίκρυσμα, ωστόσο αμφότεροι παρατάχθηκαν με γεμάτα… ρεζερβουάρ! Οι γηπεδούχοι έπειτα την ήττα επί της Τσέλσι θέλησαν να ζεστάνουν το κοινό τους, όμως οι Γερμανοί είχαν αντίθετη άποψη. Το γκολ του Κράμαριτς στο πρώτο μέρος έφερε τον Πεπ Γκουαρντιόλα σε αμηχανία, όμως η Σίτι βρήκε αντίδοτο.

Ο Λερόι Σανέ με δύο δικές του πινελιές (εκπληκτικό φάουλ και κούρσα αστραπή) γύρισε «τούμπα» το παιχνίδι και έφερε την Σίτι αγκαλιά με μια γλυκιά νίκη πριν τις προσεχείς μάχες. Ο Γερμανός επιθετικός απασφάλισε δις, μία στο φινάλε του πρώτου μέρους και δεύτερη στο 61′ διαμορφώνοντας μόνος του το τελικό 2-1.

Υποτονική η Σίτι στα πρώτα 45

H αναμέτρηση βρήκε τους δύο αντιπάλους να αναζητούν κίνητρο στον αγωνιστικό χώρο του Έτιχαντ. Η μεν Σίτι με την πρόκριση στο… χέρι από την περασμένη αγωνιστική, η δε Χόφενχαιμ τελευταία και καταϊδρωμένη. Αμφότερες προσπάθησαν από την αρχή να ανεβάσουν το τέμπο και τα κατάφεραν! Αρχή με την έκπληξη και το τέρμα των φιλοξενούμενων. Οι Γερμανοί κέρδισαν πέναλτι με την συμπλήρωση των πρώτων 15 λεπτών, με τον Κράμαριτς να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι γηπεδούχοι ανέβαζαν σταδιακά στροφές, μη έχοντας όμως μεγάλες στιγμές στην αντίπαλη εστία. Ο Γκουαρντιόλα χρησιμοποίησε αρκετά από τα βασικά του όπλα, αποτέλεσμα αυτού η ομοιογένεια να φανεί σε πολλά σημεία. Με την μπάλα να μην μπαίνει και τις δύο ομάδες να οδηγούνται αισίως στα αποδυτήρια, ο Λερόι Σανέ απλά… απασφάλισε!

Ο Γερμανός στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, πήρε τα κατάλληλα βήματα και με εντυπωσιακό χτύπημα έφερε το παιχνίδι στην ισορροπία.

Υπεροχή και τυπική διαδικασία

Στην επανάληψη οι «Πολίτες» δεν άφησαν το γκάζι μέχρι να προηγηθούν! Αυτό έγινε στο 61′ με την μπάλα να αλλάζει γρήγορα πόδια, τους γηπεδούχους να μπαίνουν στην περιοχή και τον άνθρωπο – αστραπή Λερόι Σανέ να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του.

Το μισάωρο που ακολούθησε Μάντσεστερ Σίτι και Χόφενχαιμ παρουσίασαν όμορφο θέαμα με φάσεις και στις δύο εστίες, φάσεις όμως όχι ικανές να αλλάξουν το τελικό 2-1! Μόνη πρώτη η Μάντσεστερ Σίτι με 13 βαθμούς στον όμιλό της, ουραγός από τη άλλη η κατά τα άλλα αξιοπρεπέστατη Χόφενχαιμ στην πρώτη της παρουσία στην διοργάνωση.

https://www.youtube.com/watch?v=OiZ9k38Uj9k

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ