ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Δεν την σταματά ούτε ο κακός της εαυτός (vid)

Αν και πραγματοποίησε μέτρια ως κακή εμφάνιση η Γιουβέντους κατάφερε να φύγει νικήτρια από την έδρα της Τορίνο και να διευρύνει ακόμη περισσότερο το αήττητο σερί της.

Δεν την σταματά ούτε ο κακός της εαυτός (vid)

Η αποψινή Γιουβέντους αισθάνθηκε όσο ποτέ έτοιμη για την δεύτερη απώλειά της στο φετινό πρωτάθλημα. Το τραγικό λάθος του Σιμόνε Τζάτζα όμως έσωσε την παρτίδα για τους «Μπιανκονέρι», με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 70′ της αναμέτρησης να γράφει ιστορία.

Ο Βάλτερ Ματζάρι προσπάθησε να κλήσει τα ατού των Γιουβεντίνων, τα κατάφερε με απόλυτη επιτυχία, όμως δεν λογάριαζε στην λάθος στιγμή του επιθετικού του, με τον Τζάτζα να ντύνεται μοιραίος για την ομάδα του που για 70 λεπτά κοίταξε στα μάτια την συμπολίτισσα της.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Η πίεση ψηλά των Μπελότι και Τζάτζα δυσκόλεψε ιδιαίτερα την Γιουβέντους να δημιουργεί από την άμυνα. Παρόλα αυτά οι φάσεις στο πρώτο μισό ανήκαν στους φιλοξενούμενους, με τον Σιρίγκου να διατηρεί δις το 0-0, με τον τερματοφύλακα της Γκρανάτα να αποχωρεί λίγο πριν την ανάπαυλα με πρόβλημα τραυματισμού στην μέση.

Τα αλλεπάλληλα λάθη και των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο δεν βοήθησαν το παιχνίδι να αλλάξει ροή στα πρώτα 45 λεπτά, με το 0-0 να έρχεται απόλυτα φυσιολογικά.

Το δώρο του Τζάτζα «βάλσαμο» στην Γιουβέντους

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Η Τορίνο έδωσε περισσότερο χώρο στην αντίπαλό της, τον οποίο όμως οι «Μπιανκονέρι» δεν μπόρεσαν ποτέ να εκμεταλλευτούν. Με την φυσιολογική ροή να δείχνει λευκή ισοπαλία, το τραγικό λάθος του Σιμόνε Τζάτζα ήρθε να αλλάξει τις ισορροπίες. Ο Ιταλός επιθετικός δίχως να δέχεται μεγάλη πίεση από τον προωθημένο Μπονούτσι γύρισε χλιαρά την μπάλα στον τερματοφύλακα του, με τον Μάντζουκιτς να κυνηγά την φάση και τον Ιτσάτζο να ανατρέπει μοιραία τον Κροάτη.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να δίνει προβάδισμα στο 70′ και ταυτόχρονα να γράφει το όνομά του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του συλλόγου, με την Γιουβέντους να φθάνει τα 5000 τέρματα στην ιστορία της Σέριε Α.

Το τέρμα του Πορτογάλου έμελλε να διατηρηθεί μέχρι το φινάλε, καθώς η Τορίνο δεν μπόρεσε ποτέ να απαντήσει, με την «Μεγάλη Κυρία»να φεύγει νικήτρια από την έδρα της συμπολίτισσάς της διατηρώντας το εκπληκτικό αήττητο σερί και την διαφορά από την δεύτερη Νάπολι.

https://www.youtube.com/watch?v=hEW31NxmGIs

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ