ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Το φιόρε του… Μέσι στο Λεβάντε (vid)

Με τον Λιονέλ Μέσι σε ημιάγρια κατάσταση η Μπαρτσελόνα πέρασε δια περιπάτου από το Λεβάντε (0-5), ατενίζοντας και πάλι την μοναξιά της κορυφής στην Λα Λίγκα.

Το φιόρε του… Μέσι στο Λεβάντε (vid)

Με τέτοιον Μέσι που κολλήσει! Οι «Μπλαουγκράνα» μοιράστηκαν για λίγες ώρες την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την Σεβίλη. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε με κεκτημένη ταχύτητα από την περασμένη εβδομάδα, συνέτριψαν την Λεβάντε με 5-0 συνεχίζοντας μόνοι πρώτοι στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Με τον Λιονέλ Μέσι να πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση οι Καταλανοί δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία σε ακόμη μία έδρα. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Λουίς Σουάρες στο 37′ ενώ στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο ηγέτης των «Μπλαουγκράνα» ανεβάζοντας μέσα σε 20 λεπτά τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ζεράρ Πικέ λίγο πριν την συμπλήρωση των 90′.

Στο πρώτο μέρος οι Πρωταθλητές Ισπανίας μπήκαν νωχελικά στον αγωνιστικό χώρο, με την Λεβάντε να τους κοιτά στα μάτια. Οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να κάνει το γνωστό παιχνίδι της κυνηγώντας στα ίσια τις πιθανότητες νίκης.

Μάλιστα στο 34′ λίγο έλειψαν να προηγηθούν με το δυνατό σουτ του Μοράλες να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Τερ Στέγκεν, με την Μπαρτσελόνα να έχει την τύχη με το μέρος της. Η φάση αυτή ωστόσο έμελλε να αλλάξει άρδην τον ρυθμό του αγώνα.

Η αφύπνιση των Καταλανών ήχησε αστραπιαία, καθώς μόλις τρία λεπτά αργότερα κατάφεραν να κάνουν πράξη αυτό που δεν κατάφερε η Λεβάντε. Όμορφη ατομική προσπάθεια του Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό να πασάρει ιδανικά στον Λουίς Σουάρες και τον Ουρουγουανό να δίνει στο 37′ το προβάδισμα στην ομάδα. Η Λεβάντε ωστόσο λίγο πριν το φινάλε δέχθηκε και δεύτερο τέρμα με δράστη τον δημιουργό του πρώτου, με τον Μέσι να ολοκληρώνει με ευκολία την αντεπίθεση της ομάδας του.

Απολαυστικός Λιονέλ Μέσι

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να καθαρίσουν μια και καλή την υπόθεση νίκη. Με τον Λιονέλ Μέσι σε ημιάγρια κατάσταση οι «Μπλαουγκράνα» μέσα σε διάστημα 20 λεπτών κατάφεραν να μετατρέψουν την δοκιμασία σε περίπατο. Ο Αργεντινός σταρ πήρε δις το όπλο του και με όμορφα τελειώματα στο 47′ και το 60′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4, φθάνοντας συνολικά τα 14 στο ισπανικό πρωτάθλημα, οδηγώντας ασφαλώς την κούρσα. Την τελευταία πινελιά έβαλε ο Ζεράρ Πικέ, με τον έμπειρο στόπερ να πετυχαίνει ένα όμορφο τέρμα λίγο πριν την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας.

Με αυτό το «τρίποντο» η Μπαρτσελόνα επανήλθε μόνη στην κορυφή της Λα Λίγκα φανερώνοντας πως ξανά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Από την άλλη η Λεβάντε συνεχίζει στην 9η θέση της βαθμολογίας, με την αποψινή συντριβή να μένει ως μια κακή παρένθεση στην φετινή τους θετική πορεία.

https://www.youtube.com/watch?v=mDOvT6BNeKk

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ