ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Υπάρχει ζωή στον πλανήτη… Ρόμα!

Η Ρόμα πήρε μια σπουδαία νίκη στην... αρένα του «Ολίμπικο» σ' ένα εκπληκτικό παιχνίδι κόντρα στη Τζένοα (3-2) και μπήκε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη!

Υπάρχει ζωή στον πλανήτη… Ρόμα!

Μετά από ένα απίθανο παιχνίδι, η Ρόμα επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές, παίρνοντας ένα υπεροπολύτιμο τρίποντο κόντρα στην Τζένοα (3-2). Έτσι, οι Ρωμαίοι επέστρεψαν στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Απίθανο πρώτο μέρος με τέσσερα γκολ!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους πρωτευουσιάνους. Ο Πιόντεκ, μάλιστα, έφτασε δύο φορές μέσα σε ένα λεπτό (11′-12′) σε πολύ πλεονεκτική θέση αλλά κόπηκε από την άμυνα. Ο Πολωνός φορ, ωστόσο, επέμενε και στην τρίτη ευκαιρία που του δόθηκε στο 23′, «χτύπησε».

Ο Χίλιεμαρκ έκανε σουτ από μακριά, ο Όλσεν έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Πιόντεκ με προβολή «πάγωσε» το «Ολίμπικο»!

Η Ρόμα ανέβασε την απόδοση της μετά το γκολ και προειδοποίησε στο 25′. Ωστόσο, η κεφαλιά του Φάτσιο μετά από κόρνερ πέρασε ελάχιστα άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα, όμως, ο Αργεντινός αμυντικός δεν λάθεψε και με υπέροχο μονοκόμματο σουτ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους!

Ωστόσο, η χαρά τους κράτησε μόλις δύο λεπτά. Στο 33′ ο Σάντρο κέρδισε την πρώτη κεφαλιά μετά από κόρνερ και ο Χίλιεμαρκ από κοντά «έγραψε» το 1-2!

Το παιχνίδι είχε φρενήρη ρυθμό και η Ρόμα, που πίεζε ασφυκτικά, μετά το δεύτερο τέρμα που δέχθηκε βρήκε την απάντηση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Τζάστιν Κλάιφερτ έκανε τρομερή κούρσα στην αντεπίθεση και με υπέροχο πλασέ έκανε το 2-2 σχεδόν με τη λήξη του ημιχρόνου!

Ένα και να… καίει στο δεύτερο μέρος

Οι δύο ομάδες δεν είχαν διάθεση να χαλαρώσουν στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 46′ η Ρόμα έφτασε κοντά στην ανατροπή. Ο Ουντέρ έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Επτά λεπτά αργότερα, ο Λάζοβιτς σκόραρε, αλλά ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR ακύρωσε το γκολ.

Κι αφού δεν έμεινε πίσω στο σκορ σ’ εκείνο τη σημείο, η Ρόμα πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα στο 59′. Κλάιφερτ και Κριστάντε συνδυάστηκαν υπέροχα και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έκανε το 3-2 μέσα σε αποθέωση!

Ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε μετά το 3-2, με τους γηπεδούχους να κρατούν με σχετική άνεση το προβάδισμα τους. Μάλιστα, στο 84′ έφτασαν μια «ανάσα» και από το 4-2. Αρχικά, ο Ράντου έδιωξε με υπερένταση το σουτ του Κολάροφ και στη συνέχεια ο Κριστάντε σημάδεψε το δοκάρι.

Το 3-2 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τη Ρόμα να παίρνει ένα αρκετά σημαντικό τρίποντο. Οι πρωτευουσιάνοι έφτασαν έτσι τους 24 βαθμούς και ανέβηκαν στην 6η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί σε ευρωπαϊκή έξοδο. Από την άλλη η Τζένοα έμεινε στους 16 βαθμούς και βρίσκεται στην 16η θέση και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Όλσεν, Φάτσιο, Μανωλάς, Ζεσούς, Φλορέντσι, Κριστάντε, Ενζονζί, Κολάροφ, Κλάιφερτ (80′ Σικ), Ουντέρ (76′ Σαντόν), Ζανιόλο.

Τζένοα (Τσέζαρε Πραντέλι): Ράντου, Μπιράσκι, Ζουκάνοβιτς (60′ Περέιρα), Ρομέρο, Ρόμουλο (69′ Πάντεφ), Χίλιεμαρκ, Σάντρο (65′ Ρολόν), Μπέσα, Λάζοβιτς, Κουάμε, Πιόντεκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ