ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έκτακτο: Εκτός αποστολής με Τσέλσι ο Χάαλαντ – Το ανακοίνωσε ο Γκουαρντιόλα!
O Φαμπρίτσιο Ρομάνο βάζει… ταφόπλακα στη συνεργασία Μίλαν – Πιόλι
Το παράπονο του Γκρίλις: «Δεν ξέρετε από ποδόσφαιρο! Είναι ενοχλητικό πλέον»
Παρί: «Διαγράφει» για πάντα τον Μπαπέ – Η υπόσχεση που δεν τήρησε!
Διέρρευσε η εμφάνιση της Άρσεναλ για τη σεζόν 2024/25 (pic)
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Δουβίκας – Σκόραρε, μοίρασε… και «χαρίζει» την παραμονή στην Θέλτα!
«Θέλω να παίξω για τον Αλόνσο σε όποια ομάδα και να πάει»
Ακραία πρόβλεψη Γιαμάλ – «Με αυτό το σκορ θα κερδίσουμε τη Ρεάλ»
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Στα ημιτελικά με… «ρουλέτα» η Σίτι

Η Σίτι Μπορεί να ήταν καλύτερη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όμως χρειάστηκε να φτάσουμε στη διαδικασία των πέναλτι (1-3) για να προκριθούν οι «πολίτες» στα ημιτελικά επί της Λέστερ.

Στα ημιτελικά με… «ρουλέτα» η Σίτι

Στον πρώτο και πιο «αστραφτερό» ημιτελικό του Λιγκ Καπ της βραδιάς, αυτόν της Μάντσεστερ Σίτι και Λέστερ οι προσδοκίες ήταν μεγάλες και οι πρωταγωνιστές δεν μας απογοήτευσαν. Το φαβορί βέβαια στην αναμέτρηση ήταν η Σίτι του Γκουαρδιόλα, η οποία στην Premier League καταλαμβάνει τη 2η θέση με 44 βαθμούς μετά από 17 αγωνιστικές (έχει έναν βαθμό λιγότερο από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ), με την ομάδα του Κλοντ Πιελ να έχει ακριβώς τους μισούς (22) και να είναι στην 12η θέση.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε πέρυσι το τρόπαιο και θέλει φυσικά να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου για να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Στις τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσεις της με την Λέστερ σε αυτή τη διοργάνωση, βγήκε νικήτρια. Άλλωστε η αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια καθώς τις δύο τελευταίες φορές που η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε στο δρόμο της την Λέστερ στο League Cup (και οι δύο στα προημιτελικά) κατέκτησε το τρόπαιο (2014, 2018).

Στο πρώτο μέρος η Σίτι ήταν ισοπεδωτική, εμφάνισε την ανωτερότητά της σε κάθε σημείο στο γήπεδο και με ένα εκπληκτικό γκολ του Κέβιν Ντε Μπρούινε κατάφερε να προηγηθεί, με τον Βέλγο να γυρίζει ανανεωμένος και με μία σόλο ενέργεια να τους αφήνει όλους με το στόμα ανοικτό.  Με δυνατό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, και μάλιστα με το δεξί του πόδι, ο Κέβιν Ντε Μπράινε ανοίγει το σκορ για τους “πολίτες” και τους βάζει σε θέση οδηγού από πολύ νωρίς στο ματς. Η Λέστερ ανήμπορη να αντιδράσει πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ να παραμένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Λέστερ άλλαξε πρόσωπο και έβγαλε τον καλό της εαυτό ενώ ταυτόχρονα η Σίτι έριξε τον ρυθμό της. Η αλλαγή του Ολμπράιτον έμελλε να κάνει την διαφορά για τις «αλεπούδες» καθώς ο ίδιος με ένα σουτ πραγματικά κεραυνό έκανε την ισοφάριση για το 1-1 απέναντι στους «πολίτες».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=l6n2GAfJgrQ

Το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Στη διαδικασία αυτή η Μάντσεστερ Σίτι ήταν πιο εύστοχη αφού είχε μόλις μία εκτέλεση εκτός τέρματος (Στέρλινγκ) ενώ η Λέστερ είχε τρεις (Φουκς, Μάντισον, Σογιούντσου). Έτσι το εισιτήριο για τα ημιτελικά το απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ