ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ένα ημίχρονο Μπαρτσελόνα, για πάντα Μπαρτσελόνα (vid)

Η Μπαρτσελόνα δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα κόντρα στην Θέλτα, καθώς ένα μονάχα ημίχρονο της αρκούσε να επιστρέψει πάλι μόνη πρώτη στην κορυφή.

Ένα ημίχρονο Μπαρτσελόνα, για πάντα Μπαρτσελόνα (vid)

Για λίγες ώρες βρήκε συγκάτοικο, όμως η Μπαρτσελόνα δεν θέλει παρέα στην κορυφή! Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησε 2-0 της αξιόμαχης Θέλτα και επέστρεψε ξανά στον… θρόνο της. Ντεμπελέ και Μέσι καθάρισαν την υπόθεση νίκη από το ημίχρονο για τους «Μπλαουγκράνα», οι οποίοι δυσκολεύτηκαν περισσότερο από ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Νίκη κορυφής για την Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να συνεχίζουν ακάθεκτοι την επιτυχημένη πορεία τους. Μετά από τις εκτός έδρας επικρατήσεις, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πανηγύρισε και στο Καμπ Νου βλέποντας ξανά τους αντιπάλους της από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μέσι και Ντεμπελέ καθάρισαν για την Μπαρτσελόνα

Οι γηπεδούχοι από το πρώτο λεπτό της συνάντησης έδειξαν διάθεση να φέρουν το παιχνίδι γύρω από την περιοχή της Θέλτα. Οι πολλές πάσες των Καταλανών προκάλεσαν τα πρώτα ρήγματα στην αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων, κενά που φάνηκαν και στην φάση του γκολ. Η Μπαρτσελόνα με την συμπλήρωση των πρώτων δέκα λεπτών έσφιξε περαιτέρω τον κλοιό της στα αντίπαλα καρέ και επιβραβεύτηκε άμεσα.

Φάση διαρκείας εντός της περιοχής της Θέλτα, ο Ουσμάν Ντεμπελέ γίνεται  τελευταίος αποδέκτης της μπάλας έπειτα την απόκρουση του Μπλάνκο στο σουτ του Σουάρες, με τον Γάλλο να κάνει το ριμπάουντ γκολ και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Το 1-0 όπως ήταν φυσικό ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να ανοιχτούν αναζητώντας άμεσα την ισοφάριση. Οι κενοί χώροι στην άμυνα της Θέλτα πληρώθηκαν λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους, με τον άνθρωπο – γκολ να βάζει σε ακόμη ένα παιχνίδι την σφραγίδα του. Ο Λιονέλ Μέσι βγήκε μόνος στον κενό χώρο κουβάλησε όσο έπρεπε την μπάλα και με άψογο τελείωμα έγραψε το 2-0.

Η Θέλτα προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε

Στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα με το προβάδισμα των δύο τερμάτων κατέβασε ρυθμούς. Η Θέλτα ανέβηκε στο γήπεδο, πάτησε την περιοχή του Τερ Στέγκεν όμως χωρίς αποτέλεσμα. Οι «Μπλαουγκράνα» μπορεί να τελείωσαν το παιχνίδι με ισορροπημένη κτοχή 52%-48% όμως η ουσία τους έφερε νικητές με καθαρό σκορ και μηδέν παθητικό για ακόμη ένα παιχνίδι.

Σε 17 αγωνιστικές η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μετρά συνολικά 37 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την δεύτερη Ατλέτικο που ακολουθεί κατά πόδας. Στον αντίποδα η Θέλτα με την αποψινή ήττα παρέμεινε στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=bwq21Oig89c

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ