ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Στοίχημα: Θα παλέψει μέχρι τέλους ο Παναθηναϊκός

Οι σημερινές προβλέψεις από τους betarades.

Στοίχημα: Θα παλέψει μέχρι τέλους ο Παναθηναϊκός
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου, σήμερα, και όπως θα διαπιστώσετε το κουπόνι είναι εξαιρετικά περιορισμένο. Για την ακρίβεια, στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει σχεδόν… τίποτα, και το ενδιαφέρον εστιάζει στη EuroLeague. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρώτη του Ρικ Πιτίνο και το ματς μας απασχολεί στοιχηματικά. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα θέματα που αφορούν το στοίχημα, όπως είναι τα αποτελέσματα στοιχήματος. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Θέλει μια μεγάλη εμφάνιση ο Παναθηναϊκός

Ολοκληρώνεται απόψε η 15η αγωνιστική της EuroLeague, με το Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας να είναι από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν. Πρόκειται εξάλλου για ένα κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες της διοργάνωσης. Σύνολο 13 τρόπαια θα παραταχθούν σήμερα στο παρκέ του ΟΑΚΑ, έξι από τον Παναθηναϊκό και επτά από την ΤΣΣΚΑ. Το ματς είναι ξεχωριστό, αφού για πρώτη φορά ο Ρικ Πιτίνο θα κάτσει στον πάγκο του «Τριφυλλιού». Για πρώτος αντίπαλος λοιπόν, του έλαχε η πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε κακή κατάσταση και η εικόνα του στην Ευρωλίγκα είναι απογοητευτική. Οι «Πράσινοι» ηττήθηκαν και από την Αρμάνι Μιλάνο, και μάλιστα εντός έδρας, με αποτέλεσμα να ρίξουν το ρεκόρ τους στο 6-8 και να μείνουν εκτός οκτάδας. Αντίθετα, οι Ρώσοι φιγουράρουν στην τρίτη θέση της κατάταξης με έντεκα νίκες και τρεις ήττες. Είναι μια άκρως ποιοτική ομάδα με παίκτες μεγάλης κλάσης. Σαφώς, είναι το φαβορί σήμερα, αλλά στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός αποκτά άλλη δυναμική.

Οι γηπεδούχοι άλλωστε ξέσπασαν απέναντι στην ΑΕΚ, την οποία κέρδισαν με 111-79, και θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με τον Πιτίνο για οδηγό. Επικρατεί ένα κλίμα ενθουσιασμού στις τάξεις του Παναθηναϊκού και θέλουν αυτό να συνδυαστεί με μια μεγάλη νίκη. Θεωρούμε ότι οι «Πράσινοι» θα παλέψουν μέχρι το τέλος για το ροζ φύλλο αγώνα, και δεν πρόκειται να πετάξουν λευκή πετσέτα. Για το λόγο αυτό, επιλέγουμε το Παναθηναϊκός +4.5 σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ