ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Λύτρωση με Θεμπάγιος για την πεισματάρα Ρεάλ (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε δια πυρός και σιδήρου από το Βιγιαμαρίν (1-2) χάρις το τέρμα του Ντάνι Θεμπάγιος στο φινάλε της αναμέτρησης.

Λύτρωση με Θεμπάγιος για την πεισματάρα Ρεάλ (vid)

Με τον Ντάνι Θεμπάγιος να βρίσκει στο φινάλε δίχτυα απέναντι στην πρώην ομάδα του η Ρεάλ έφυγε με μεγάλο διπλό από το Βιγιαμαρίν. Οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Λούκα Μόντριτς, ισοφαρίστηκαν στην επανάληψη από τον Κανάλες, όμως στο τέλος χαμογέλασαν. Μεγάλη νίκη για την «Βασίλισσα».

Η αναμέτρηση βρήκε τον Σαντιάγκο Σολάρι να παρατάσσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ίσως βέβαια και την λιγότερο καλύτερη. Ο Αργεντινός άφησε εκ νέου τον Ίσκο στον πάγκο βάζοντας στην θέση του τον ταλαντούχο μεν άπειρο δε Βαλβέρδε.

Παρόλα αυτά οι Μαδριλένοι εκίνησαν την συνάντηση όντας καλύτεροι από την Μπέτις. Μάλιστα η ανωτερότητά τους καρποφόρησε σχετικά νωρίς. Δράστης ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2018. Ο Λούκα Μόντριτς έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή και με εκπληκτικό σουτ κεραυνοβόλησε την εστία του Λόπεζ.

Το προβάδισμα της «Βασίλισσας» ανάγκασε τους γηπεδούχους να ανοιχτούν ακόμη περισσότερο. Οι προσπάθειες όμως των Κανάλες και Σανάμπρια δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την μαδριλένικη άμυνα με το 1-0 να μένει φυσιολογικά μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Ο Θεμπάγιος έδωσε την λύση στην Ρεάλ Μαδρίτης

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε κατά πολύ. Το παιχνίδι έγινε κατά κύριο λόγο στο μισό της Ρεάλ με την Μπέτις να αναζητά το γκολ που θα έφερνε την ισορροπία. Στο 67ο λεπτό έγινε η φάση που σήκωσε και την περισσότερη συζήτηση. Η Μπέτις βγήκε μπροστά, με τον Κανάλες να παραβιάζει την εστία Κέιλορ Νάβας και να γράφει το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή της συνάντησης καθώς ο Ισπανός επιθετικός όπως έδειξε και το ριπλέι είναι ελάχιστα – οριακή φάση – σε θέση οφ σαιντ. Παρόλα αυτά δεν έγινε ποτέ χρήση VAR με το τέρμα των γηπεδούχων να μετρά κανονικά.

Στο τελευταίο μέρος αμφότερες προσπάθησαν να πετύχουν το τέρμα που θα τους χάριζε το «τρίποντο». Ο Σολάρι στο 82′ τοποθέτησε εντός αγωνιστικού χώρου τον Μπραχίμ Ντίαζ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα μπήκε αμέσως στα βαθιά, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει μεγάλη νίκη. Αυτή ήρθε χάρις τον Ντάνι Θεμπάγιος, με τον νεαρό Ισπανό να σκοράρει στο 88′ χαρίζοντας τεράστιας σημασίας τρίποντο στην ομάδα του απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης, η Ρεάλ ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα μένοντας στο -10 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Αντίθετα η Μπέτις έμεινε 7η στην κατάταξη δείχνοντας σε ακόμη ένα παιχνίδι πως έχει χάσει αρκετή από την ισχύ της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ