ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Καρίμ, μόνος σου δεν… τραβάει

Η επιθετική δυστοκία στην μετά Κριστιάνο Ρονάλντο εποχή ταλανίζει την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Καρίμ Μπενζεμά να μοιάζει απελπιστικά μόνος.

Καρίμ, μόνος σου δεν… τραβάει

Πέρυσι ο Καρίμ Μπενζεμά είχε καταντήσει ως ο «αποδιοπομπαίος τράγος» των Μαδριλένων. Όπου κακή στιγμή για την «Βασίλισσα» ο Γάλλος δεχόταν πρώτος τα πυρά του κοινού στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Φέτος τα πράγματα είναι αλλιώς. Ο 31χρονος είναι ίσως ο τελευταίος που θα τα ακούσει. Και αυτό γιατί; Ο Γάλλος βάσει αριθμών είναι απελπιστικά μόνος του στην επίθεση της Ρεάλ. Οι συχνοί τραυματισμοί του Γκάρεθ Μπέιλ συν την «άρνηση» του Φλορεντίνο Πέρεθ να προβεί σε αγορά στράικερ έφερε τον Καρίμ μόνο να σώσει την κατάσταση. Μαζί με τα παραπάνω προσθέστε και την… απώλεια του Μαριάνο, με τον Δομινικανό να έρχεται την ύστατη στιγμή το καλοκαίρι όμως να μένει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού στο μεγαλύτερο διάστημα.

Η Ρεάλ «απαιτείται» να πλαισιώσει τον Καρίμ Μπενζεμά

Ο έμπειρος επιθετικός για την ώρα έχει πετύχει την φετινή σεζόν 12 τέρματα, ενώ έχει χαρίσει ακόμη έξι στους συμπαίκτες του. Παρόλα αυτά η Ρεάλ αντιμετωπίζει σοβαρό επιθετικό πρόβλημα το οποίο καλείται να… σώσει κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Στο πρόσφατο παιχνίδι δίχως αύριο κόντρα στην Μπέτις, οι Πρωταθλητές Κόσμου βρήκαν σκορ από τους κεντρώους. Μόντριτς και Θεμπάγιος έσωσαν την παρτίδα δίνοντας «φιλί ζωής» στην ομάδα τους. Ως πότε όμως θα συμβαίνει αυτό!

Οι υπερβάσεις με Ικάρντι ή Πιόντεκ

Οι Μαδριλένοι έχουν μπροστά τους 15 ημέρες για την υπέρβαση. Αυτή θα πραγματοποιηθεί σε περίπτωση απόκτησης ενός εκ των Μάουρο Ικάρντι ή Κρίστοφ Πιόντεκ. Αμφότεροι αποτελούν τα βασικά «κανόνια» της φετινής Σέριε Α.

Ο Μάουρο Ικάρντι τα τελευταία δύο χρόνια φλερτάρει επικίνδυνα με μεταγραφή. Η Ίντερ μοιάζει να μην μπορεί να κρατήσει το ταλέντο του στο σκοράρισμα, με τον Αργεντινό να σκέφτεται πλέον σοβαρά να αφήσει το αγαπημένο του Μιλάνο. Η Ρεάλ βρίσκεται πάντα στις προτιμήσεις του, ωστόσο για να επιτευχθεί η συμφωνία θα πρέπει οι Ισπανοί να δαπανήσουν ένα ποσό μεγαλύτερο των 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Ή άλλη περίπτωση από την γειτονική Ιταλία είναι αυτή του πρωτοεμφανιζόμενου και άκρως ταλαντούχου, Κρίστοφ Πιόντεκ. Ο Πολωνός έχει χαρακτηριστεί και όχι άδικα ως ο νέος «Λεβαντόφσκι». Τα κατορθώματά του με την φανέλα της Τζένοα έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση στο ποδοσφαιρικό κοινό. Τα συνολικά 19 τέρματα σε 21 εμφανίσεις με τους Γενοβέζους καταδεικνύουν η εκτελεστική του δυνότητα. Το «χάρισμα» αυτό θα λειτουργούσε ευεργετικά στην «Βασίλισσα», όμως και σε αυτή τη περίπτωση ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα πρέπει να βγάλει υπέρογκο ποσό από το ταμείο της ομάδας.

Οι λύσεις εκ των έσω και ο «οικονομικός» Γιορέντε

Σε περίπτωση που οι Μαδριλένοι πράξουν όπως το καλοκαίρι – δηλαδή να μην προβούν σε πολυδάπανες αγορές – μπορούν να σώσουν το πρόβλημα και με άλλον τρόπο. Να εκμεταλλευτούν τα «δικά» τους υλικά. Ήδη τον τελευταίο μήνα το πράττουν με την εκτεταμένη χρησιμοποίηση του Βινίσιους Τζούνιορ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήρθε το καλοκαίρι, απορροφήθηκε από την Καστίγια, όμως η λειψανδρία στην επίθεση έφερε τον Σολάρι – κατά κύριο λόγο – στην επιστράτευση του.

Μια δεύτερη λύση, η οποία θα μπορούσε να φέρει τουλάχιστον φρεσκάδα και ταχύτητα είναι αυτή του Ροντρίγκο. Το παιδί – θαύμα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου ανήκει και με την… βούλα στην πρώτη ομάδα της Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» διατηρεί τον 18χρονο δανεικό στην Σάντος από την οποία και τον αγόρασε. Η παραμονή του παίκτη στην Βραζιλία έχει οριστεί μέχρι το φινάλε της σεζόν, ωστόσο δεν αποκλείεται να τον δούμε σύντομα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Τέλος, μια φθηνή και συνάμα καλή λύση είναι αυτή του Φερνάντο Γιορέντε. Ο έμπειρος Ισπανός επιθετικός έχει εκφράσει κατ’ επανάληψη την πρόθεση του να επιστρέψει στην πατρίδα του αφήνοντας την Τότεναμ και την Πρέμιερ Λιγκ.

Όπως και να χει, η Ρεάλ χρειάζεται άμεσα λύση! Έχοντας διαβεί το κατώφλι του δεύτερου μισού της σεζόν τα πράγματα δυσκολεύουν και οι στόχοι έτσι όπως πλησιάζουν απομακρύνονται μέσα μικρά διαστήματα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ