ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ντουμπιά και… τάβλα η Ατλέτικο (vid)

Πρόωρο αντίο από το Κύπελλο Ισπανίας είπε απόψε η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους «Ροχιμπλάνκος» να έχουν την πρόκριση στα χέρια τους και να την χάνουν στο φινάλε.

Ντουμπιά και… τάβλα η Ατλέτικο (vid)

Κύπελλο ήταν και πάει για την Ατλέτικο. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έπεσε θύμα της δικής της παγίδας μένοντας έξω από την συνέχεια της διοργάνωσης. Κύριος υπεύθυνος για τον αποκλεισμό των «Ροχιμπλάνκος» ο Ντουμπιά, με τον Αφρικανό να εκτελεί (3-3) να όνειρα των Μαδριλένων για διάκριση στο φινάλε.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα είχε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δύο ομάδες. Όμως ο αποψινός επαναληπτικός ήταν βγαλμένος από τα χειρότερα όνειρα των οπαδών της Ατλέτικο. Η Ατλέτικο ήθελε απλή νίκη για να περάσει στους «8» της διοργάνωσης, την είχε στα χέρια της μέχρι το 88′ όμως ο Ντούμπια της την στέρησε.

Ανατροπή στην ανατροπή και στο τέλος «εφιάλτης» για την Ατλέτικο

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους «Ροχιμπλάνκος» να παίρνουν κεφάλι στο σκορ χάρις το τέρμα του Κάλινιτς στο 12ο λεπτό της συνάντησης. Από εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν. Οι όλο και πιο συχνές επισκέψεις τους στα καρέ της Ατλέτικο έγιναν από επικίνδυνες, μοιραίες.

Αρχή με την ισοφάριση. Ο Φερνάντεθ στο 37′ έφερε το παιχνίδι στην ισορροπία και σε σκορ που αν ολοκληρωνόταν έτσι θα είχαμε παράταση. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με το δεύτερο μισό να έχει απρόσμενη τροπή.

Στο 59′ ο μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα, Στουάνι έφερε το παιχνίδι – τούμπα κάνοντας την ανατροπή για την ομάδα του. Η αντίδραση της Ατλέτικο ήρθε σχετικά άμεσα, με τον Κορέα επτά λεπτά αργότερα να φέρνει ξανά το παιχνίδι στην ισοπαλία ηρεμώντας για λίγο το κοινό στο Μετροπολιτάνο.

Η ανατροπή για τους Μαδριλένους ήρθε στο 84′ με τον ηγέτη Αντουάν Γκριεζμάν να πανηγυρίζει έξαλλα κατανοώντας πως η πρόκριση ήταν δική του υπόθεση. Αμ δε, η Χιρόνα βρήκε ξανά τον τρόπο και αυτή τη φορά αυτός ήταν ο πλέον πληγοτικός. Ο Ντούμπια στο 88′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3-3, με το οποίο οι φιλοξενούμενοι πέρασαν στην 8αδα της διοργάνωσης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ