ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Αυτοκτονικές τάσεις για… Champions League!

Η Ρόμα έπαιξε με τη «φωτιά» κόντρα στην Τορίνο, την οποία είδε να επιστρέφει από το 2-0, αλλά έδειξε χαρακτήρα και πήρε μια νίκη (3-2) που την έφερε ξανά στην τετράδα.

Αυτοκτονικές τάσεις για… Champions League!

Τη φετινή σεζόν αρέσκεται να παίζει με τη «φωτιά» και συνήθως η Ρόμα καίγεται. Κάτι παρόμοιο πήγε να συμβεί και κόντρα στην Τορίνο. Οι «τζιαλορόσι» είδαν την «Γκρανάτα» να επιστρέφει από το 2-0 και να ισοφαρίζει μέσα στο «Ολίμπικο». Κάπου εκεί, όμως, ανέλαβε δράση ο Στεφάν Ελ Σαράουι που με δικό του γκολ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του (3-2) και της έδωσε ώθηση στη μάχη που δίνει για να μπει στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

«Τζιαλορόσι» υπεροχή στο πρώτο μέρος

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στο ματς και λίγο έλειψε να αιφνιδιάσουν με το ξεκίνημα. Μόλις στο 3′, ο Μπελότι έκανε τη σέντρα και ο Φαλκέ νίκησε τους πάντες στον αέρα, όμως η κεφαλιά του πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Όλσεν. Σαν να μην έφτανε η πίεση που δεχόταν, η Ρόμα, μόλις τρία λεπτά αργότερα, είδε τον Ουντέρ να αποχωρεί τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο και να αντικαθίσταται από τον Ελ Σαράουι.

Η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο δεν έδειξε να πτοείται από την αποχώρηση του Τούρκου επιθετικού και ανέβασε στροφές. Στο 14′ ένα σουτ του Κολάροφ πέρασε ελάχιστα άουτ. Μόλις ένα λεπτό αργότερα, οι «τζιαλορόσι» πήραν το προβάδισμα.

Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Τορίνο, ο Ζανιόλο εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια των αμυντικών και με προβολή έκανε το 1-0!

Το γκολ έφερε τρομερή αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους. Στο 21′ μια κεφαλιά του Μανωλά από κόρνερ πέρασε ελάχιστα άουτ. Η πίεση της Ρόμα απέδωσε τελικά καρπούς στο 34′. Ο Σιρίγκου ανέτρεψε εντός περιοχής τον Ελ Σαράουι και ο διαιτητής έδειξέ την άσπρη βούλα.

Ο Κολάροφ ήταν αυτός που ανέλαβε την ευθύνη και δεν λάθεψε, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στη Ρόμα!

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να παίζουν με την ίδια ένταση και έφτασαν κοντά σε ακόμη ένα γκολ στο 42′. Ο Τζέκο έβγαλε υπέροχη κάθετη στον Κλάιφερτ, που νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Σιρίγκου. Η Τορίνο είχε κι αυτή τη στιγμή της στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Μπελότι βρήκε τον Φαλκέ μέσα στην περιοχή, αλλά εκείνος σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Όλσεν, χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει.

Γκραν γκινιόλ στο δεύτερο μέρος

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Ρόμα να προσπαθεί να βρει κι ένα τρίτο γκολ και να «καθαρίσει» το ματς. Και παραλίγο να το πετύχει στο 49′. Ο Κολάροφ βρήκε τον Τζέκο μέσα στην περιοχή, αλλά εκείνος πλάσαρε πάνω στον Σιρίγκου. Ό,τι δεν κατάφερε ο Βόσνιος επιθετικός το πέτυχε ο Τόμας Ρινκόν, αλλά στην άλλη εστία.

Ο μέσος της Τορίνο μείωσε σε 2-1 με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή κι έβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι!

Το γκολ «πάγωσε» τη Ρόμα, η οποία έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 64′ «άγγιξαν» την ισοφάριση. Ο Ανσάλντι με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι του Όλσεν.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Αργεντινός σ’ εκείνο το σημείο, το πέτυχε τρία λεπτά αργότερα. Μετά από διώξιμο της άμυνας της Ρόμα ο Ανσάλντι σούταρε στην κίνηση και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Ρόμα «ξύπνησε» μετά την ισοφάριση και στο 73′ κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα. Ο Πελεγκρίνι έκανε υπέροχη κάθετη στον Ελ Σαράουι κι εκείνος με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Σιρίγκου για τρίτη φορά στην αναμέτρηση!

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 77′ έφτασαν κοντά και σε τέταρτο γκολ. Ο Τζέκο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, αλλά νικήθηκε από τον Σιρίγκου. Η Τορίνο απάντησε στις ευκαιρίες επτά λεπτά αργότερα, με τον νεοεισελθόντα Μπερενγκέρ να βρίσκει τον Μπελότι που πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

Δυνατά για τετράδα η Ρόμα

Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω στα τελευταία λεπτά, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη φάση μέχρι και τη λήξη της αναμέτρησης. Η Ρόμα αν και έδειξε αυτοκτονικές τάσεις, κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη και να κάνει σημαντικό βήμα στη μάχη της τετράδας. Οι «τζιαλορόσι» έφτασαν πλέον τους 33 βαθμούς και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση, περιμένοντας μια γκέλα των Λάτσιο και Μίλαν για να παραμείνουν εκεί. Από την άλλη η Τορίνο έμεινε στους 27 βαθμούς κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο τις θέσεις της Ευρώπης.

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Όλσεν, Κάρσντορπ (80′ Σαντόν), Μανωλάς, Φάζιο, Κολάροφ, Κριστάντε, Πελεγκρίνι, Ουντέρ (6′ Ελ Σαράουι), Ζανιόλο, Κλάιφερτ (72′ Σικ), Τζέκο.

Τορίνο (Βάλτερ Ματσάρι): Σιρίγκου, Τζίτζι, Ενκουλού, Λιάνκο (84′ Μπερενγκέρ), Ρινκόν, Αίνα, Ντε Σιλβέστρι, Ανσάλντι, Φαλκέ (55′ Ζάζα), Παριγκίνι (77′ Εντέρα), Μπελότι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ