ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Λίβερπουλ ακατάλληλη για… καρδιακούς

Με τον Σαλάχ να μετατρέπεται σε παίκτη - κλειδί η Λίβερπουλ έκανε την ανατροπή και νίκησε 4-3 την Κρίσταλ Πάλας μέσα στο Άνφιλντ.

Λίβερπουλ ακατάλληλη για… καρδιακούς

Κρίσιμο παιχνίδι για την Λίβεπρουλ ήταν αυτό απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας με τους «κόκκινους» να υποδέχονται μέσα στην έδρα τους έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Για τον Κλοπ η νίκη ήταν μονόδρομος και έπρεπε να έρθει πάση θυσία. Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μία ανάσα πίσω της και καραδοκεί για να περάσει στην κορυφή.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν νωθρά στον αγώνα. Δεν εμφανίστηκαν απειλητικοί ενώ η επιλογή στην ενδεκάδα του Κλοπ δεν ήταν όπως αποδείχτηκε και η πιο σωστή. Η Πάλας κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Άντρος Τάουνσεν.  Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και έβαλαν φωτιά στο παιχνίδι. Ο Ζαχά έκανε πανέμορφη ενέργεια από τα αριστερά και μπαλιά προς τον Τάουνσεν ο οποίος με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για την Πάλας.

https://twitter.com/PalaceEaglesc0m/status/1086649226732421120?s=20

Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ μπήκε αποφασισμένη για την ανατροπή και την πέτυχε με πολύ μεγάλη δυσκολία. Στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης σε σουτ του Φαν Ντάικ από μακριά η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Σαλάχ ο οποίος με ένα άψογο και δύσκολο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

https://www.youtube.com/watch?v=dtELUOGZmBo

Το παιχνίδι όμως είχε πολύ δρόμο μπροστά του. Η Λίβερπουλ κατάφερε να προηγηθεί και πάλι. Ο Φιρμίνιο έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, έκανε μια ντρίπλα και το σουτ. Η μπάλα κόντραρε, άλλαξε λίγο πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για την ανατροπή της Λίβερπουλ. Η Κρίσταλ Πάλας όμως απέδειξε πως δεν τα παρατά τόσο εύκολα και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα για το 2-2.

Σε κόρνερ από τα αριστερά ο  Τόπκινς πιάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, και ισοφαρίζει σε 2-2.  Έτσι η Πάλας γίνεται η πρώτη ομάδα που πετυχαίνει τη φετινή σεζόν δυο γκολ στο Άνφιλντ. Και πάνω εκεί που λες ότι το παιχνίδι χάθηκε για την Λίβερπουλ ήρθε ο παίκτης του αγώνα, Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Κάρλος Μανέ για να τα αλλάξουν όλα.

Με βαθιά σέντρα προς τον Μίλνερ ο οποίος κάνει ένα παράλληλο γύρισμα σέντρα σουτ. Ο Σπερόνι στην προσπάθεια του να διώξει σπρώχνει τη μπάλα προς την εστία της ομάδας του. Από κοντά ο Σαλάχ με προβολή έκανε το 3-2.  Λίγα λεπτά αργότερα ο Μανέ έφυγε από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-2.

https://www.youtube.com/watch?v=1Yh18xyFuoI

Οι άμυνες όμως των δύο ομάδων που ήταν σε πολύ κακή μέρα μας επέτρεψαν να δούμε άλλο ένα γκολ. Αυτή τη φορά για τους φιλοξενούμενους κάνοντας το τελικό 4-3. Ο Μέγιερ με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έβαλε το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης, με τον Άλισον να μην μπορεί να αντιδράσει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ