ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Η Σίτι «τρέχει» με…100 να προλάβει τη Λίβερπουλ!

Η Μάντσεστερ Σίτι «καθάρισε» άνετα τη Χάντερσφιλντ (3-0) κι έγινε η πρώτη ομάδα που φτάνει και ξεπερνάει τα 100 γκολ τη φετινή σεζόν! Παραμένουν στο κατόπι της Λίβερπουλ οι «πολίτες», που δεν τα παρατάνε για τον τίτλο!

Η Σίτι «τρέχει» με…100 να προλάβει τη Λίβερπουλ!

Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα. Άλλωστε έπαιζε με την τελευταία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, που μάλιστα παρατάχθηκε με υπηρεσιακό προπονητή. Η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε όσο χρειαζόταν και έφυγε μ’ ένα άνετο διπλό από την έδρα της Χάντερσφιλντ (3-0). Οι «πολίτες» έγιναν η πρώτη ομάδα που φτάνει τα 100 γκολ (102 συγκεκριμένα) τη φετινή σεζόν και παράλληλα συνεχίζουν το κυνήγι της Λίβερπουλ, από την οποία βρίσκονται στο -4.

«Σβηστό» 1-0, σούπα πρώτο μέρος

Η Σίτι μπήκε από την αρχή με σκοπό να «καθαρίσει» το ματς και στο 3′ είχε την πρώτη καλή στιγμή της. Αγκουέρο και Στέρλινγκ συνδυάστηκαν άψογα, αλλά το πλασέ του Αργεντινού πέρασε λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την Χάντερσφιλντ στο μισό γήπεδο και έψαχναν χώρους για να απειλήσουν.

Στο 8′ ήταν σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, με την κεφαλιά του Κατσούνγκα να περνάει άουτ. Το παιχνίδι έχασε λίγο σε ρυθμό από εκείνο το σημείο και μετά. Η Σίτι κρατούσε άνετα την μπάλα και οι «Τεριέρς» περίμεναν υπομονετικά μήπως του δοθεί ευκαιρία να φύγουν στην κόντρα. Εντέλει η πίεση των «πολιτών» απέδωσε καρπούς στο 18′ μ’ έναν τυχερό τρόπο.

Ο Ντανίλο είχε χώρο και δοκίμασε το πόδι του, η μπάλα κόντραρε στον Σίντλερ και άλλαξε πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα του Λεσλ για το 1-0! Αυτό ήταν το 100ο τέρμα της Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, με τους «πολίτες» να είναι η πρώτη ομάδα που το πετυχαίνει.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Ο Φερναντίνιο έμεινε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι,αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Η Χάντερσφιλντ προσπάθησε να ανεβάσει την πίεση της και να απειλήσει τη Σίτι. Ωστόσο οι «πολίτες» κρατούσαν την μπάλα με άνεση και «πάγωσαν» το ρυθμό. Στο 39′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι. Ο Φερναντίνιο βρήκε με υπέροχη μπαλιά τον Γκουντογκάν, αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Το ημίχρονο έληξε με τη Σίτι να έχει το προβάδισμα και να το διαχειρίζεται με ιδιαίτερη άνεση.

Το «καθάρισε» με το ξεκίνημα στο δεύτερο

Η Σίτι μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 54′ κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη. Ο Ντε Μπρόινε βρήκε το Σανέ, που από θέση οφσάιντ, έδωσε έτοιμο γκολ στον Στέρλινγκ που έκανε το 2-0 με κεφαλιά!

Μόλις τρία λεπτά αργότερα οι «πολίτες» βρήκαν και τρίτο γκολ. Ο Αγκουέρο έβγαλε φανταστική πάσα με το κεφάλι και ο επερχόμενος Σανέ με πλασέ «έγραψε» το 3-0!

Στο 59′ η Σίτι απείλησε ξανά, αλλά η κεφαλιά του Ντε Μπρόινε από το πέναλτι πέρασε άουτ. Το παιχνίδι έχασε αρκετά σε ρυθμό από εκείνο το σημείο. Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν με άνεση την μπάλα και υπερασπίζονταν το υπέρ τους 3-0. Η Χάντερφσιλντ από την άλλη προσπαθούσε να απειλήσει, αλλά δεν μπορούσε να βρει χώρους. Οι γηπεδούχοι είχαν τη στιγμή τους στο 79′, ωστόσο το πλασέ του Μουνιέ πέρασε ελάχιστα άουτ. Επτά λεπτά αργότερα, ο Λεσλ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μπερνάρντο Σίλβα

Ο Μουνιέ ξανά έχασε τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις να μειώσει, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, με το 3-0 να μένει μέχρι και τη λήξη της αναμέτρησης. Οι «πολίτες» έφτασαν έτσι τους 56 βαθμούς μετά από 23 αγωνιστικές και βρίσκονται στο -4 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Από την άλλη η Χάντερσφιλντ ήταν απογοητευτική για ακόμη ένα παιχνίδι και μοιραία έμεινε στους 11 βαθμούς και την τελευταία θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Χάντερσφιλντ (Μαρκ Χάντσον): Λεσλ, Σμιθ, Σίντλερ, Κονγκολό, Λεβ, Μπακούνα (64′ Πρίτσαρντ), Χογκ, Πάντσεον, Κατσούνγκα, Εμπενζά, Ντιακαμπί (59′ Μουνιέ).

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Οταμέντι, Λαπόρτ, Ντανίλο, Φερναντίνιο (59′ Σίλβα), Γκουντογκάν (80′ Ντελφ), Ντε Μπρόινε, Σανέ (72′ Μπερνάρντο Σίλβα), Στέρλινγκ, Αγουέρο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ