ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Ντέρμπι στα… χαρτιά, Μίλικ στην καρδιά (vid)

Με τον Αρκάντιους Μίλικ απόλυτο πρωταγωνιστή, η Νάπολι επικράτησε 2-1 της Λάτσιο στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Σέριε Α.

Ντέρμπι στα… χαρτιά, Μίλικ στην καρδιά (vid)

Με τον Μίλικ σε ημιάγρια κατάσταση πως να χάσει η Νάπολι. Οι «Παρτενοπέι» μπορεί να δυσκολεύτηκαν στο τέλος (2-1) ωστόσο καθάρισαν ακόμη έναν αντίπαλο. Η Λάτσιο έμεινε ζωντανή μέχρι το τέλος, όντας τυχερή στο πρώτο μέρος, όμως η αποβολή του Ατσέρμπι δεν της άφησε περιθώρια να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Καγιεχόν και Μίλικ οι σκόρερς για τους γηπεδούχους, Ιμόμπιλε για την Λάτσιο.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι από το πρώτο λεπτό έδειξε πως θα ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης. Η πίεση στο κέντρο και η εκρηκτικότητα στην επίθεση της έδωσαν φτερά. Έτσι οι πρώτες καλές στιγμές δεν άργησαν. Πρώτη προειδοποίηση των «Παρτενοπέι» το σουτ του Αρκάντιους Μίλικ. Ο Πολωνός στο 11′ βρέθηκε εντός περιοχής, όμως το σουτ που επιχείρησε τράνταξε το δεξί δοκάρι του Στρακόσια.

Δέκα λεπτά αργότερα, ίδιοι πρωταγωνιστές σε επίθεση και άμυνα, ίδια κατάληξη. Ο Μίλικ βρέθηκε σε θέση βολής, επιχείρησε να νικήσει τον Στρακόσια με τον Αλβανό τερματοφύλακα να αποκρούει την πάντα και να αποσοβεί τον κίνδυνο με την βοήθεια της δοκού. Η σαφής ανωτερότητα της Νάπολι εν τέλει καρποφόρησε στο 33′, με τον Καγιεχόν να ανοίγει το σκορ με όμορφο τελείωμα.

Μια του Μίλικ, δυο του Μίλικ τρεις και εξιλέωση

Οι «Παρτενοπέι» με το προβάδισμα ανέβασαν ακόμη περισσότερο ψυχολογία. Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα, ήρθε η ώρα του Μίλικ να εξιλεωθεί. Ο Πολωνός εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα να καταλήγει στο διχτάκι του Στρακόσια. Η Νάπολι με τα δύο τέρματα οδηγήθηκε στα αποδυτήρια έχοντας σαφές προβάδισμα.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κατέβασαν ρυθμούς. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η χαμένη μέχρι τότε Λάτσιο και μπήκε ξανά στην διεκδίκηση του αγώνα. Δράστης για τους «Λατσιάλι», ο συνήθης ύποπτος, Τσίρο Ιμόμπιλε με τον έμπειρο επιθετικό να μειώνει σε 2-1 στο 55′.

Έχοντας διαφορετικό παιχνίδι στην συνέχεια, η Νάπολι προσπάθησε δίνοντας χώρο να τρέξει στην αντεπίθεση. Πιέζοντας μάλιστα συχνά πυκνά την αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων κατάφερε στο 70′ να κερδίσει την αποβολή του Ατσέρμπι. Οι «Λατσιάλι» έχασαν την μπάλα σε επικίνδυνο σημείο, με τον Ιταλό αμυντικό να υποπίπτει στην παράβαση και να τιμωρείται από τον διαιτητή.

Με την νίκη αυτή η Νάπολι έφθασε στους 47 βαθμούς, έξι πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, με την ομάδα του Τορίνο να έχει παιχνίδι λιγότερο. Στον αντίποδα η Λάτσιο παρέμεινε στους 32 βαθμούς, έναν πίσω από την 4η Ρόμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ