ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Φόντεν παίκτης της χρονιάς στην Premier League και επίσημα!
Μόνο… σπαθιά δεν καταπίνει ο Μόντριτς για να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Στη Νάπολι θα θυμούνται για πολύ καιρό την ΦΑΟΥΛΑΡΑ του Κβαρατσκέλια! (vid)
Κρίστιανο, δεν είσαι εσύ… αυτός: Έχασε σίγουρο γκολ ο CR7! (vid)
Φεύγει… βράδυ από την Άρσεναλ ο Ράμσντεϊλ: Βρήκε ήδη άλλη ομάδα!
Δάκρυσαν και οι πιο δυνατοί με το αντίο του Νάβας προς τη Σεβίλλη!
Η Φιορεντίνα πριν τον Ολυμπιακό «αγκάλιασε» την Ευρώπη κόντρα στη Νάπολι! (vid)
Λούκα Μόντριτς: Η χειρότερη μεταγραφή που έγινε ο μεγαλύτερος θρύλος!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Μόντριτς ανακοίνωσε την απόφασή του στη Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει πίσω το «διαμάντι» που… λάμπει στη Χιρόνα!
Η Τσέλσι έχει βρει τον ιδανικό παίκτη για τη μεσαία της γραμμή!
Ο Ιμπραΐμοβιτς θέλει να «εκτοξεύσει» τη Μίλαν!
Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ετοιμάζεται για μεγάλες επιτυχίες του χρόνου!
Non-stop προβλήματα στην Μπαρτσελόνα: Έξαλλος με τον Τσάβι ο Λεβαντόφσκι!
Λίβερπουλ: Τα λόγια του Κλοπ συγκινούν μέχρι και οπαδό της Έβερτον
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Λουκάκου-Ντε Μπρόινε… φωτιά και Βέλγιο αήττητο την πρωτιά!

Χωρίς να ανεβάσει απόδοση, το Βέλγιο έκαμψε την αντίσταση της Φινλανδίας με 2-0 και για πρώτη φορά στην ιστορία του σημείωσε 3/3 νίκες σε φάση ομίλων σε Euro.

Λουκάκου-Ντε Μπρόινε… φωτιά και Βέλγιο αήττητο την πρωτιά!

Ελάχιστοι θα το θυμούνται σε λίγο καιρό, όμως το Βέλγιο με επαγγελματική εμφάνιση κόντρα στην Φινλανδία, επικράτησε μ 2-0 και πέρασε με 3 νίκες στα νοκ άουτ του Euro. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο με ελάχιστο χωρίς καθόλου ενδιαφέρον, στο δεύτερο μισό οι Βέλγοι έπαιξαν με το γκάζι και έκαμψαν την αντίσταση των αξιοπρεπέστατων Φινλανδών.

Ένα ημίχρονο στα σκουπίδια, έκαψε τον Λουκάκου το VAR!

Με το βαθμολογικό ενδιαφέρον μικρό, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν μάλλον σαν… αγγαρεία το παιχνίδι. Το Βέλγιο είχε μια φλύαρη κατοχή, όμως καλά κλεισμένη η Φινλανδία, δεν άφηνε χώρους. Χρειάστηκε να περάσουν 37 ολόκληρα λεπτά για να υπάρξει πρώτη ευκαιρία με αξιώσεις. Ο Λουκάκου απείλησε από κοντά με το κεφάλι, όμως δεν είχε δύναμη στην προσπάθειά του για να σκοράρει. H πίεση είχε ξεκινήσει να ανεβαίνει, αλλά σημαντική ευκαιρία δεν ήρθε.

Στο δεύτερο μισό, οι Βέλγοι κατάλαβαν πως σπατάλησαν ένα ημίχρονο. Στα πρώτα λεπτά, 4 φορές υπήρξε απειλή στα Φινλανδικά καρέ, όμως το σκορ δεν άλλαξε. Η πρώτη ευκαιρία από πλευράς Φινλανδίας ήρθε στο 62′ με μακρινό σουτ του Καμαρά.

Ένα λεπτό αργότερα, Βίτσελ και Αζάρ συνεργάστηκαν άψογα στην αντίπαλη περιοχή αγγίζοντας το 1-0 , όμως ο Χραντέτσκι νίκησε τον παίκτη της Ρεάλ. Το γκολ τελικά ήρθε στο 65′ με μαγική μπαλιά του Ντε Μπρόινε. Ο Λουκάκου, μόνος μπροστά από το αντίπαλο τέρμα ήταν εύστοχος και άνοιξε το σκορ. Ωστόσο ο VAR έκοψε την χαρά των Βέλγων, υποδεικνύοντας οφσάιντ το… παπούτσι του Λουκάκου!

Φλιπεράκι και 1-0, εκδίκηση Λουκάκου!

Η λύση για το Βέλγιο ήρθε τελικά από κόρνερ με τον πιο… ανέλπιστο τρόπο. Ο Φερμάιλεν πήρε την κεφαλιά από κόρνερ του Ντε Μπρόινε και η μπάλα τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Χραντέτσκι. Για κακή του τύχη όμως στην συνέχεια χτύπησε στο χέρι του και κατέληξε στα δίχτυα του σε ένα… εντυπωσιακό αυτογκόλ για το 1-0 στο 74′.

Με τον χρόνο να τους πιέζει, οι Φινλανδοί βγήκαν μπροστά. Ο Λουντ είχε δύο όμορφες εμπνεύσεις στο 79′ αλλά το σουτ του δεν πήγε στον στόχο. Τελικά, ο Λουκάκου σε νέα συνεργασία με τον Ντε Μπρόινε βρέθηκε στην περιοχή και σκοράροντας πήρε το αίμα του πίσω για το… άδικο οφσάιντ.

Το 2-0 ήταν και το τελικό σκορ, με τους Βέλγους να περνούν πανηγυρικά με το απόλυτο 3/3 στους ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Αντίθετα, οι Φινλανδοί με την τρίτη θέση που κατέκτησαν έχουν λίγες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Βαθμολογία

  1. Βέλγιο          9   (7-1)
  2. Δανία           3   (5-4)
  3. Φινλανδία    3   (1-3)
  4. Ρωσία           3   (2-7)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ