ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
FACE CONTROL

Μεσούτ Οζίλ

Η μεταγραφή του σχολιάστηκε πιο έντονα από κάθε άλλη φέτος.Ο Οζίλ δικαιώνοντας τους κανονιέρηδες,τους έχει πάρει από το χέρι και τους διατηρεί στην πρώτη θέση της Premier League.

Μεσούτ Οζίλ

Τελευταία μέρα τις μεταγραφικής περιόδου κι ο Αρσέν Βενγκέρ έχει πάρει έναν παίκτη (Γιάγια Σανόγκο) κι αυτόν ως ελεύθερο. Η πρώτη αγωνιστική βρήκε την ομάδα του με εντός έδρας ήττα από την Άστον Βίλα και οι οπαδοί απαιτούν εξηγήσεις με την αποχώρηση του Αλσατού να μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ. Χθές η Άρσεναλ για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου φιλοξενήθηκε από την Βίλα παίρνοντας τη νίκη με 2-1, διατηρώντας την στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, στην πιο ανταγωνιστική Premier League όλων των εποχών.

Tί άλλαξε από την πρώτη αγωνιστική μέχρι τώρα; Ο Γάλλος έκανε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας, με τον Μεσούτ Οζίλ να αφήνει τη Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη της Άρσεναλ. Ο Γερμανός θέλησε να δικαιώσει για αυτή την επιλογή τον Βενγκέρ, μετρώντας ως τώρα σε 16 αγώνες,4  τέρματα και 7 ασίστ. Έχει ανεβάσει επίπεδο το κέντρο της ομάδας του κι έχει δώσει ηρεμία σε παίκτες όπως ο Αρτέτα κι ο Γούϊλσιρ, που πέρσι έπρεπε να μαρκάρουν και να δημιουργούν ταυτόχρονα.

“Είναι αδύνατο να τον σταματήσεις εντελώς, είναι από τους παίκτες που θα έχουν πάντα 1-2 στιγμές στο ματς και θα σου δείξουν γιατί είναι τόσο καλοί.Είναι παίκτης φαινόμενο”. Τάδε έφη, Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τον ξέρει όσο λίγοι. Τον προπονούσε επί τρία χρόνια στη “βασίλισσα” και ήταν αυτός που του έδωσε τη φανέλα με το 10,με αρκετά ελεύθερο ρόλο στον αγωνιστικό χώρο.Ο Αντσελότι από την άλλη, πριν λίγες μέρες δήλωσε πως έκανε λάθος που άφησε το Γερμανό,ενώ κι οι πρώτες αντιδράσεις των παλιών του συμπαικτών ήταν ανάλογες,με τους Σέρχιο Ράμος και Ρονάλντο να δηλώνουν ανοιχτά ότι δεν τους άρεσε αυτή η κίνηση της ομάδας τους.

Έχει τις περισσότερες πάσες για γκολ,από κάθε άλλο παίκτη στη γη και αυτός είναι ο λόγος για τα λίγα προσωπικά του τέρματα. Οι φίλοι των “κανονιέρηδων” τον αγάπησαν από την πρώτη στιγμή,όταν στην πρώτη του παράσταση στο “Emirates”,συμμετείχε και στα τρία γκολ κόντρα στη Στόουκ με δύο ασίστ και μια εκτέλεση φάουλ,που αν και απέκρουσε ο τερματοφύλακας,ο Ράμσεϊ την έστειλε στα δίχτυα από κοντά.

Με την εθνική του στα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου ήταν πρώτος σκόρερ με 8 τέρματα και είναι το μεγάλο όπλο των Γερμανών για μια ακόμα κατάκτηση. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας απέναντι στη Νάπολι στη νίκη με 2-0,ενώ βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να πάρει την πρόκριση ως δεύτερη στον πιο δύσκολο φετινό όμιλο, με την περσινή φιναλίστ Ντόρτμουντ να περνάει ως πρώτη, τη Νάπολι να μένει τρίτη και τη Μαρσέϊγ τελευταία χωρίς βαθμό.

Δέκα χρόνια έχει η Άρσεναλ να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ από το 2005 δεν έχει κατακτήσει κανένα τίτλο. Λέτε ο Οζίλ να είναι ο άνθρωπος που θα την κάνει ξανά πρωταθλήτρια; Σε τέσσερις μήνες θα το ξέρουμε. Μέχρι τότε απολαύστε τον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ