Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Υπέγραψε,έδιωξε τον Μπράντλεϊ και νίκησε με Τοροσίδη

Ο Ράντζα Ναϊγκολάν την Τετάρτη υπέγραψε στη Ρόμα και την Πέμπτη όντας βασικός,βοήθησε την ομάδα του για πρόκριση στο κύπελλο.

10.01.2014 | 16:24

Η Ρόμα πέρασε το εμπόδιο της Σαμπντόρια χάρη σε τέρμα του Βασίλη Τοροσίδη στο 6ο λεπτό και πέρασε στον προημιτελικό του κυπέλλου Ιταλίας που θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους.

Το τελευταίο απόκτημά της ήταν βασικό και ενθουσίασε τους οπαδούς των Ρωμαίων καθώς έπαιξε σαν να ναι χρόνια στην ομάδα.Μάλιστα αν Βιντσέντσο Φιορίγιο δεν έκανε μια τεράστια απόκρουση σε σουτ του θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο με γκολ.

Ο Βέλγος αποκτήθηκε με τη μορφή συνιδιοκτησιάς από την Κάλιαρι και ως συνέπεια αυτού ο έτερος μέσος της Ρόμα,Μάϊκλ Μπράντλεϊ συμφώνησε με το Τορόντο.Ο Αμερικανός κατάλαβε πως δε θα βρει όσο χρόνο χρειάζεται κι επέστρεψε στη χώρα του να το βρει καθώς έρχεται και Παγκόσμιο.Στα 7 εκατομμύρια η συμφωνία της Τορόντο με τη Ρόμα να δυναμώνει το κέντρο της αλλά  και να αποφεύγει τη ζημία από την μετεγγραφή του Ναϊγκολάν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version