ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Team Of the Week

Και οι 11 φοβεροί

Κάθε βδομάδα διαλέγουμε τους 11 καλύτερους από τα "μεγάλα" πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Και οι 11 φοβεροί

Αυτή τη βδομάδα,η ομάδα θα παίξει με 4-4-2 σε ρόμβο.Έχουμε τον καλύτερο νέο τερματοφύλακα,γερή άμυνα,σκληρό αλλά κυρίως τεχνικό κέντρο και μπροστά πιστόλια.

Τερματοφύλακας:Tίμπο Κουρτουά(Ατλέτικο Μαδρίτης):Δεν είναι κι εύκολο να πολιορκείσαι και να κρατάς το μηδέν.Ειδικά όταν αντίπαλος είναι η Μπαρτσελόνα.Μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Μέσσι,σωστές μεταβιβάσεις στους συμπαίκτες του και καθοδήγηση της άμυνας.Για τρίτο σερί ντέρμπι φέτος(δύο με Μπάρτσα,ένα με Ρεάλ)κρατάει ανέπαφη την εστία του.

Δεξί μπακ:Στέφαν Λίχσταϊνερ(Γιουβέντους):O Eλβετός τα έκανε όλα κόντρα στην Κάλιαρι.Ένα γκολ,δύο ασσίστ,ασταμάτημο τρέξιμο,σέντρες φαρμάκι,τη στιγμή που οι συμπαίκτες του είχαν μπλοκαριστεί.Άψογος και αμυντικά.

Αριστερό μπακ:Αλεξάντερ Κολάροφ:Στην αρχή της χρονιάς απορούσαν όλοι γιατί μένει εκτός ο Κλισί.Ε,ο Σέρβος σε κάθε αγώνα τους απαντάει με εμφανίσεις σαν τη σημερινή.Τρέξιμο,μαρκάρισμα,αντοχή και καθαρά τάκλιν είχε σήμερα στο ρεπερτόριό του ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ασσίστ του.

Κεντρικοί αμυντικοί:

Πέπε(Ρεάλ Μαδρίτης):Όσα κι αν έχει ακούσει,σήμερα οι φίλοι της Ρεάλ τα πήραν πίσω.Κοψίματα,σωστό μοίρασμα της μπάλας κι ένα γκολ που ξελάσπωσε τη βασίλισσα δίνοντάς της τους 3 βαθμούς που ήθελε αγωνιωδώς.

Eζεκιέλ Γκαράϊ(Μπενφίκα):Ντέρμπι με τη μισητή αντίπαλο Πόρτο,με νίκη είσαι πρώτη στο πρωτάθλημα,λίγες μέρες μετά το θάνατο του Εουσέμπιο.Προς τι το άγχος;Όταν έχεις τέτοιο παίκτη πίσω δε σε φοβίζει τίποτα.Αψεγάδιαστος και σκόρερ ο Αργεντινός,μόνη πρώτη η Μπενφίκα.

Αμυντικό χαφ(Κόφτης):Νταβίντ Λουίζ(Τσέλσι):Δεν τον βαφτίσαμε εμείς κόφτη.Ο Σπέσιαλ 1 το έκανε και κάτι ήξερε φαίνεται.Έχοντας δεχτεί ένα τέρμα στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος,ο Βραζιλιάνος έχει πάρει τη φανέλα σπίτι του,όπως και των αντιπάλων που έχει καταπιεί.Κι αν ανέβει,ξέρετε…Έχει ένα πόδι φωτιά.

Δεξί χαφ:Άνταμ Τζόνσον(Σάντερλαντ):O Άγγλος έκανε ότι ήθελε κόντρα στη Φούλαμ το Σάββατο.Χατ τρικ και μια ασσίστ με αποτέλεσμα η ομάδα του να παίρνει τεράστιο διπλό.Κατά τ’άλλα,παίζοντας στα δεξιά με ανάποδο πόδι,οι ντρίμπλες του πάνω στη γραμμή είναι φανταστικές.

Αριστερό χαφ:Άντναν Γιανουζάϊ(Μαν.Γιουνάϊτεντ):Έχει όλα τα προσόντα για να κάνει μεγάλη καριέρα και δεν παρέλειψε να μας το δείξει και κόντρα στη Σουόνσι.Ποδοσφαιρικό θράσος,σωστές πάσες,ακατάπαυστο τρέξιμο και άριστες σέντρες από τις οποίες ήρθαν και τα δύο τέρματα της Γιουναϊτέντ.

Δεκάρι-οργανωτής:Γιόαν Γκουρκίφ(Λιόν):Ξέρω,θα πείτε 2014 έχουμε,δεν υπάρχει αυτή η θέση και τέτοια.Ε,λοιπόν ο μέσος της Λιόν,όταν ήταν μικρός είχε το ψευδώνυμο,”νέος Ζιντάν”,άλλο που δεν πλησίασε καν.Οργάνωσε άψογα την ομάδα του,πέτυχε και το γκολάκι του με μονοκόμματο σουτ και έδειξε ότι αυτή η θέση ζει.

Επιθετικοί:

Nτάνιελ Στάριτζ(Λίβερπουλ):Επέστρεψε,σκόραρε,έδωσε έτοιμο γκολ κι οδήγησε μαζί με τον Σουάρεζ τη Λίβερπουλ σε άλλη μία νίκη.Δεν βάζουμε τον Σουάρεζ γιατί αν συνεχίσει έτσι θα βαρεθείτε να τον βλέπετε σε αυτή τη στήλη.

Ντομένικο Μπεράρντι(Σασσουόλο):Είναι η αποκάλυψη της χρονιάς στη Serie A.Μπομπέρ Ιταλό είχαμε χρόνια να δούμε και φαίνεται ότι η αναμονή κάπου εδώ τελείωσε.Τέσσερα γκολ κόντρα στη Μίλαν δεν είχε βάλει ποτέ κανείς.Πρώτος έμελλε να ναι ο 19χρονος επιθετικός που θα μας απασχολήσει πολύ τα επόμενα χρόνια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ