ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρωτοσέλιδα

Ούτε τώρα η Μίλαν

Ταξιδεύοντας στο Σίτα Ντελ Τρικολόρε,οι Μιλανέζοι είχαν στόχο τη δεύτερη σερί νίκη τους για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο.Βλέποντας όμως το τελικό 4-3 φαίνεται ότι δεν υπολόγισαν στον Μπεράρντι.

Ούτε τώρα η Μίλαν

Η Μίλαν,όπως και οι περισσότεροι φίλοι του ποδοσφαίρου,περίμενε ένα ευχάριστο ταξίδι,που θα συνδυαστεί με νίκη.Η Σασσουόλο είχε άλλη άποψη και φιλοδώρησε 4 τέρματα στους φιλοξενούμενους της με τον Μπεράρντι να τα πετυχαίνει όλα και να δείχνει το λόγο που το καλοκαίρι η Γιουβέντους τον αγόρασε(αφήνοντάς τον δανεικό).

Όλα άρχισαν ιδανικά για τους ροσσονέρι,αφού στο 13ο μόλις λεπτό προηγούνταν με τα τέρματα των Ρομπίνιο και Μπαλοτέλι.Εκεί πολλοί άλλαξαν κανάλι καθώς θεώρησαν χάσιμο χρόνου τα υπόλοιπα 77 λεπτά του παιχνιδιού.Ο επιθετικός των νεροβέρντι όμως είχε άλλη άποψη και πριν τελειώσει το ημίχρονο είχε κάνει την ανατροπή με χατ τρικ.

Στην επανάληψη χρειάστηκε 3 λεπτά για να σημειώσει το 4ο προσωπικό του τέρμα και 11ο στο πρωτάθλημα,με τους παίκτες της Μίλαν να τα ‘χουν χαμένα.Άργησαν να μειώσουν αφού το 4-3 διαμορφώθηκε στο 86’ από τον Μοντολίβο κι εν συνεχεία έχασε φάσεις με τον Χόντα να ντεμπουτάρει με δοκάρι.

Οι νεοφώτιστοι ξέφυγαν από τις θέσεις υποβιβασμού και πλησίασαν μάλιστα τη Μίλαν στους 5 βαθμούς,υπενθυμίζοντας της πόσο κακό πρωτάθλημα κάνει,αφού δε μπόρεσε και πάλι να κάνει δεύτερη σερί νίκη ώστε να ξεκινήσει την αντεπίθεση που είχε ξεκινήσει σύμφωνα με τον προπονητή της.

Τέλος,ο Ντομένικο Μπεράρντι είναι ο πρώτος που πετυχαίνει 4 γκολ στη Μίλαν,ενώ με αυτά έπιασε τον μελλοντικό συμπαίκτη του,Κάρλος Τέβεζ,στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ,πίσω από τον Τζουσέπε Ρόσι.

Σασσουόλο: Πέγκολο, Γκατσόλα, Αντέι, Αριάουντο, Λόνι, Μανιανέλι, Τσίσμπα, Κούρτιτς (87′ Μαρτζοράτι), Τζάτζα (84′ Φλόρο Φλόρες), Τσίγκλερ, Μπεράρντι (78′ Σκελότο)

Μίλαν: Αμπιάτι, Ντε Σίλιο, Σαπάτα, Μπονέρα, Εμάνιουελσον, Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, Κριστιάντε (55′ Μοντολίβο), Νοτσερίνο (55′ Πατσίνι), Κακά, Ρομπίνιο (66′ Χόντα), Μπαλοτέλι

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ