ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρωτοσέλιδα

Σόλο κουαρτέτο

Χθες βράδυ ο Ντομένικο Μπεράρντι πέτυχε 4 γκολ κι εμείς βρήκαμε την ευκαιρία,να δούμε ποιοι άλλοι έχουν καταφέρει κάτι ανάλογο στη Serie A.

Σόλο κουαρτέτο

Όχι κι ότι πιο συνηθισμένο,να πετυχαίνει κανείς 4 τέρματα σε ένα παιχνίδι.Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ιταλικό ποδόσφαιρο και οι επιθετικοί έχουν να αντιμετωπίσουν σκληρές άμυνες.

Οι δύο πρώτοι που το κατάφεραν,όλως περιέργως το έκαναν την ίδια μέρα.Ρομπέρτο Μπάτζιο και Μάρκο φαν Μπάστεν στις 8 Νοεμβρίου το 1992 πέτυχαν 4 τέρματα στις νίκες των ομάδων τους με 5-1 αμφότερες.Ο Ιταλός στο Τορίνο κόντρα στην Ουντινέζε κι ο Ολλανδός μέσα στη Νάπολι.

Παίκτης της Μίλαν και ο επόμενος,τρία χρόνια μετά.Ο Ντέγιαν Σαβίτσεβιτς στο 5-3 μέσα στη Μπάρι,στις 15 Ιανουαρίου το 1995,ενώ 2 μήνες αργότερα ο Πιερλουίτζι Κασιράγκι βοήθησε στη συντριβή της Φιορεντίνα από τη Λάτσιο με 8-2.

Ο Ουρουγουανός Μαρσέλο Οτέρο της Βιτσέντζα χτύπησε 4 φορές μέσα στη Φλωρεντία για τη νίκη της ομάδας του με 4-2 στις 8 Σεπτεμβρίου το 1996.

Πέντε ολόκληρα χρόνια έκανε να πετύχει τέσσερα γκολ ο επόμενος παίκτης με τον Μάρκο Ντι Βάϊο να διαλύει μόνος του τη Μπάρι.Ο τωρινός προπονητής της Φιορεντίνα,Βιντσέντσο Μοντέλα είχε καταφέρει να βάλει 4 γκολ στο αιώνιο ντέρμπι της πόλης,όταν η Ρόμα κατάστρεψε τη Λάτσιο με 1-5,ενώ από τη λίστα αυτή δε θα έλειπε ο Κρίστιαν Βιέρι όταν έβαλε όλα τα τέρματα στην νίκη της Ίντερ κόντα στη Μπρέσια.

Το 2007 ο Νικόλα Πότσι χτύπησε 4 φορές στο 4-1 της Έμπολι κόντρα στην Κάλιαρι και 3 χρόνια αργότερα ο Αλέξις Σάντσες πέτυχε το ίδιο στο 0-7 της Ουντινέζε μέσα στην Παλέρμο.Πέρσι είχαμε τον Μάουρο Ικάρντι στο 6-0 της Σαμπντόρια κόντρα στην Πεσκάρα.

Ιδιαίτερα επιτεύγματαΑλμπέρτο Τζιλαρντίνο είναι ο μοναδικός που χει πετύχει 4 τέρματα σε 2 αγώνες.Ο πρώτος το 2004 στη νίκη της Πάρμα με 4-3 κόντρα στην Ουντινέζε κι ο δεύτερος στο 6-4 των τζιαλομπλού με τη Λιβόρνο,όταν στον ίδιο αγώνα τα τέρματα της Λιβόρνο πέτυχε ο Κριστιάνο Λουκαρέλι.

Ο Ντιέγκο Μιλίτο είναι ο μόνος που πέτυχε 4 γκολ για την ομάδα του,όμως η ίδια δεν κατάφερε να κερδίσει,στο 4-4 της Ίντερ με την Παλέρμο την 1η Φεβρουαρίου του 2012.

Ο μόνος παίκτης που έχει βάλει πάνω από 4 τέρματα είναι ο Μίροσλαβ Κλόζε,όταν το Μάρτιο του 2013 η Λάτσιο επικράτησε με 6-0 απέναντι στη Μπολόνια με το Γερμανό να πετυχαίνει τα 5 γκολ της αναμέτρησης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ