ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρωτοσέλιδα

Αν ούτε τώρα,πότε;

Η Ίντερ υποδέχθηκε την τρίτη από το τέλος Κιέβο,όμως ούτε τώρα νίκησε,κι έμεινε στο -10 από την τρίτη Νάπολι.

Αν ούτε τώρα,πότε;

Μία νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές έχει η Ίντερ κι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ απομακρύνεται. Η Κιέβο έκλεψε την ισοπαλία με 1-1,ενώ η νερατζούρι φωνάζουν για το ακυρωθέν γκολ του Ναγκατόμο,που κακώς δεν μέτρησε.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7′ με τον Παλόσκι κι η ομάδα του Μιλάνου είχε την απάντηση 5 λεπτά μετά με το 5ο τέρμα του Ναγκατόμο. Μετά από λίγα λεπτά ο Ιάπωνας ξανασκόραρε όμως είδε το βοηθόνα σηκώνει λανθασμένα τη σημαία για οφ-σάιντ.

Το δεύτερο ημίχρονο πέρασε χωρίς καμία επικίνδυνη στιγμή κι οι γηπεδούχοι έμειναν στην πέμπτη θέση μαζί με τη Βερόνα,ενώ πλέον καλούνται να κάνουν ένα καλό σερί επιτυχιών,όμως με εμφανίσεις σαν τις σημερινές αυτό είναι δύσκολο.To 2014 μπήκε με το χειρότερο τρόπο,αφού πριν την ισοπαλία αυτή είχε προηγηθεί η ήττα από τη Λάτσιο στη Ρώμη.

Ιντερ : Χαντάνοβιτς, Καμπανιάρο (88′ Μπότα), Ρολάντο, Ζουάν Ζεζούς, Κουζμάνοβιτς (84′ Ταϊντέρ), Καμπιάσο (65′ Μιλίτο), Ρίκι Άλβαρες, Ζόναταν, Ναγκατόμο, Κόβατσιτς, Παλάσιο

Κιέβο: Πουτζόνι, Νικολά Φρε, Νταϊνέλι, Μπόστιαν Σέζαρ, Χέτεμαϊ, Μπεντιβόλιο (84′ Μ’Μπαγ), Σάρντο, Ντραμέ, Ραντοβάνοβιτς, Τερό, Παλόσκι (75′ Εστιγκαρίμπια)

Σαμπντόρια-Ουντινέζε 3-0

Η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς επικράτησε εύκολα στην έδρα της,την Ουντινέζε.Στο 15′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Έντερ άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 35′ όταν ο Άλαν είδε τη δεύτερη κίτρινη κι έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για την ομάδα του. Δύο λεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Έντερ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του(από θέση οφ-σάϊντ). Στο 61′ η αριθμητική υπεροχή των γηπεδούχων έπαψε να υπάρχει,όταν ο Σοριάνο δέχτηκε με τη σειρά του τη δεύτερη κίτρινη,η Ουντινέζε όμως δεν το εκμεταλεύτηκε μένοντας με 9 παίκτες στο 69′ αφού δεύτερη κίτρινη αντίκρισε και ο Γκαμπριέλ Σίλβα. Ο Γκασταλντέλο στο 88′ διαμόρφωσε το τελικό 3-0,με την ομάδα της Γένοβας να ανεβαίνει στην 12η θέση,ένα βαθμό πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο.

Σαμπντόρια: Άνζελο ντα Κόστα, Ντε Σιλβέστρι, Μουστάφι, Γκασταλντέλο, Αντρέα Κόστα, Παλόμπο, Κρστίτσιτς (72′ Ρενάν), Σοριάνο, Γκαμπιαντίνι, Βσόλεκ (66′ Μπιάρνασον), Έντερ (85′ Τζανλούκα Σανσόνε)

Ουντινέζε: Κέλαβα, Ερτό, Ντανίλο, Ντομίτσι, Αλάν, Πίντζι, Μπάστα (65′ Μπρούνο Φερνάντες), Γκαμπριέλ Σίλβα, Μαϊκοζουέλ (46′ Αγκιέμανγκ-Μπάντου), Ρομπέρτο Περέιρα, Ντι Νατάλε (87′ Ζιελίνσκι)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ