Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Δε θέλει να τον συγκρίνουν με Γκέτζε,ο Μικιταριάν

O Αρμένιος κόστισε 27,5 εκατομμύρια όμως δεν έχει δικαιώσει τα λεφτά αυτά ενώ η σύγκριση με τον πρώην μέσο της ομάδας του δεν τον ευχαριστεί.

14.01.2014 | 22:11

Ο Μικιταριάν δε θέλει να γίνεται κάτι τέτοιο τονίζοντας ότι θα κάνει τα πάντα για να δικαιολογήσει τα λεφτά που έδωσε η Ντόρτμουντ για να τον πάρει.

“Κάθε παίκτης είναι διαφορετικός. Δε μπορείτε να μας συγκρίνεται. Δεν ξέρω γιατί κόστισα τόσα πολλά,όμως θα κάνω τα πάντα ώστε η Μπορούσια να μην μετανιώσει για την επιλογή της”.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας,Μάϊκλ Ζόρκ,δήλωσε επίσης πως περιμένει ένα καλύτερο Μικιταριάν στο δεύτερο γύρο. “Είχε μερικά παιχνίδια που δεν γινόταν αντιληπτός. Είχε και παιχνίδια όμως που τα έκρινε με τις κινήσεις του”. Ενώ ανέφερε και για το χρόνο προσαρμογής που χρειάζεται,”Ήρθε από ένα πρωτάθλημα που δεν είχε σημαντικά ματς ανά λίγες μέρες. Αλλά αυτή είναι η διαφορά της Μπουντεσλίγκα και των άλλων κορυφαίων πρωταθλημάτων. Πρέπει να το συνηθίσει”.

Τέλος κι ο Μάρκο Ρόϊς μίλησε για τον συμπαίκτη του λέγοντας πως είναι άδικη η σύγκριση με άλλους ποδοσφαιριστές. Υπογραμμίζοντας όμως ότι ο Αρμένιος έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version